Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
20 Мар 2015, 10:48
За щастие досега не съм оставала сама и не знам как бих се чувствала, но вярвам, че бих се справила, стягаш се и толкова, а в света толкова лесно се правят контакти, така че не се притеснявай чак толкова от самотата
20 Мар 2015, 11:30
Pipilota написа:За щастие досега не съм оставала сама и не знам как бих се чувствала, но вярвам, че бих се справила, стягаш се и толкова, а в света толкова лесно се правят контакти, така че не се притеснявай чак толкова от самотата

Човек трябва да се приспособява бързо в новото положение

)
20 Мар 2015, 12:12
жените сте големи лигли, все едно светът свършва защото сте останали без гадже, бива ли такава лудост, хората се развеждат на стари години, вие на по 20 се къхарите, смешно е!
22 Мар 2015, 12:07
silver933 написа:жените сте големи лигли, все едно светът свършва защото сте останали без гадже, бива ли такава лудост, хората се развеждат на стари години, вие на по 20 се къхарите, смешно е!
Как да ти кажа - жените искаме да знаем, че не сме сами и се нуждаем от някой мъж, който да ни глези, а когато го няма за нас света направо свършва!

)) особено ако си мислим, че "не мога да живея без този човек, направо ще умра" бла, бла,бла

))
12 Авг 2016, 15:16
Опредлено е хубаво да си имаш някой, и то не само тоя, който ще ти бъде гадже или мъж, а някой приятел и изобщо приятели! Най-страшното е да си самотен сред хора, по-страшно от това няма.
11 Дек 2016, 17:35
абсолютно НЕ, мразя самотата и скапаното и чувство до дъното на костите си и ще се боря докато дишам...
12 Дек 2016, 10:21
Много хора попадат в неподходящи връзки или се примиряват с неща, които бавно ги съсипват заради страха от самотата. А това е много по-лошо. Много сила и характер се иска да направиш така и да проумееш, че не можеш да търсиш у другите това, което искаш и от което се нуждаеш. Първо трябва да го дадеш на себе си и да го намериш у себе си.
12 Дек 2016, 13:38
Ами като минат годинките и вече дори е трудно да се търсят нови пряителства, пък е още по-невъзможно и самотата често става спътник... Нито така, нито иначе е цялата работа.
12 Дек 2016, 16:32
Какво общо имат годините с приятелството? Не разбирам защо като си възрастен да не можеш или да е трудно да завързваш приятелства. Дори и да членуваш в пенсионерски клуб, все ще се запознаеш с някой, ще имаш занимавки и с кой да говориш. От теб си зависи.
12 Дек 2016, 17:03
gomez123 написа:Какво общо имат годините с приятелството? Не разбирам защо като си възрастен да не можеш или да е трудно да завързваш приятелства. Дори и да членуваш в пенсионерски клуб, все ще се запознаеш с някой, ще имаш занимавки и с кой да говориш. От теб си зависи.
ми не съм съгласен, когато си тийнейджър имаш повече възможности за срещи и тепърва си създаваш приятелския кръг, а когато поостарееш вече хората си имат своите кръгове и трудно се допуска и нагажда към нов човек. което прави по-трудно намирането на истински приятел, с който да си прекарваш добре.