Имам едни замразени зелени домати, ако някой пита, защо съм ги замразила и идея си нямам. Сигурно съм ги отделила за туршия, вчера ги гледам, че си изглеждат много добре, но не знам как да си ги приготвя,за да си ги хапваме, освен на туршия, а и по това време на годината кой прави туршия.. Но пък да ви призная, цвета им толкова ме изкушава да си ги хапна....
Давайте идеи, вие как приготвяте зелените домати, чувала съм, че някои ги панират, но не знам как се прави това, нито пък и как ще ги хапвам, като основно или предястие? Хапвате ли си по друг начин зелените домати, а дали ще се получат, след като са били замразени? Някой от вас сещал ли се е да замрази домати, сигурно съм единствената, взела това решение. Както и да е, споделете вие как хапвате зелените домати, освен на туршия?