Цяла зима си хапвахме зелена салата и понеже сега ѝ идва сезонът, то вече ни е малко втръснала и искаме да я разнообразим, но не съм сигурна, че ще влезе в добра комбинация с домат или друг зеленчук, който сега излиза на пазара
И понеже зелевите салатки не са ми от любимите или поне до сега не съм открила по какъв начин да ги приготвя така, че да са ми наистина вкусни,

ви моля за идеи и съвети за разнообразяване на сезонните

- 19.jpg (17.17 KiB) Прегледано 1013 пъти
Като не е задължително да е зелена салата, може например цвекло с морков и нещо интересно като добавка, но какво да е то, например белен слънчоглед ?
Как правите по-питателна, например зелената салатка и по какъв начин я приготвяте, за да е по-разнообразна и да не втръсва?

Сега се сещам, че може да й се добави нещо като нахут или друго от бобовите, така че да засища повече, но не знам с кое ще си пасне, вие какво ще кажете?
