Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
Правила на форума
Добави отговор

Re: Когато не знаете какво да облечете, какво навличате набързо?

30 Мар 2015, 16:28

движа кежуъл, затова дънки с нещо винаги върши работа ;) през зимните месеци е пуловер/по-плътна блуза, като се постопли - туники, тениски, потници.

30 Мар 2015, 16:39

m0n4eto написа:движа кежуъл, затова дънки с нещо винаги върши работа ;) през зимните месеци е пуловер/по-плътна блуза, като се постопли - туники, тениски, потници.

Много добро решение, така предпочитам и аз, винаги имаме гаранция за добър стил, а и на дънки всичко стои добре :)

09 Апр 2015, 14:32

marsu написа:
m0n4eto написа:движа кежуъл, затова дънки с нещо винаги върши работа ;) през зимните месеци е пуловер/по-плътна блуза, като се постопли - туники, тениски, потници.

Много добро решение, така предпочитам и аз, винаги имаме гаранция за добър стил, а и на дънки всичко стои добре :)

стига да намериш правилните дънки! :D имам чувството че днешните модели ги правят за много несъразмерни момичета... тесни са на прасците, плитки са на ханша... то пък трябва да приличаш на дъска, за да се чувстваш комфортно :evil:

09 Апр 2015, 14:44

О, да за сегашните дънки няма какво да говорим! Ужасни са, тънки, за да влизат в ботуша, шалварести на бедрата и плитки на ханша, накрая хем ти е тясно, хем ти е широко, хем и дупето ти е отвън! :roll:

09 Апр 2015, 15:50

Сега на всяка жена ѝ се вижда дупетУ :)))

21 Апр 2015, 17:54

Можете да изберете една червена рокля с черни чорапи.
Изображение

21 Апр 2015, 20:25

Много харесвам тези блузони, които са сега на мода едни плетени такива и стават и за рокля - супер са! :)

23 Апр 2015, 15:43

Monika_Spasova написа:Много харесвам тези блузони, които са сега на мода едни плетени такива и стават и за рокля - супер са! :)

Да, аз накупих няколко вече!

22 Май 2015, 15:07

Alexandrina написа:
Monika_Spasova написа:Много харесвам тези блузони, които са сега на мода едни плетени такива и стават и за рокля - супер са! :)

ухуу, носете къси гащи! :))

25 Май 2015, 10:07

Krum написа:
Alexandrina написа:

ухуу, носете къси гащи! :))

Разбира се, сега и това е модерно, къси панталонки с хубава блуза :))
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4