Когато не знаете какво да облечете, какво навличате набързо?

Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции

Когато не знаете какво да облечете, какво навличате набързо?

Мнениеот LaCoquine » 19 Мар 2015, 13:33

Днес е поредната сутрин, в която за малко да се успя за работа и ставайки от леглото не знаех какво да си облека :!: Грабнах първата рокля, която ми се мерна пред очите, но често изпадам в такива ситуации и имам чувство, че от 5 работни дни в седмицата, в 3 от тях сменям две рокли, от които вече ми е втръснало, но пък се чувствам най-удобно в тях! :idea:
Реално в понеделник и петък може да ме срещнеш облечена така :|
dress.jpg
dress.jpg (13.98 KiB) Прегледано 871 пъти
Не, че е лошо, но пък не съм сигурна колко е подходящо за мястото, на което работя :roll:

Не зная колко е комично и колко трагично, но сутрините, в които не зная какво да облека, все навличам едно и също :(
Вечер нямам никакви сили да се боря със себе си и да си избирам облекло, а и често ми се е случвало преди години каквото си харесам вечерта, сутринта, когато го облека, да се разочаровам от себе си :mrgreen:

Много ще сте ми полезни, дами, ако ми дадете вашите идеи за навличането набързо, когато сутрин закъснявате за работа :idea: Какво обичате, когато бързате и не знаете какво да облечете? :roll:
LaCoquine

Re: Когато не знаете какво да облечете, какво навличате набързо?

Мнениеот magda » 19 Мар 2015, 13:38

То и аз правя така, но с едни адски удобни дънки, каква да е черна блузка и суитчър, който да ми е под ръка :D И без това не ходя особено делово, чувствам, че изглеждам добре, а и ми е много удобно :D
magda

Мнениеот Mauritius » 19 Мар 2015, 13:53

И аз се обичам с каквото ми видят очите, най-често в тъмната гама, просто няма как да сбъркам :idea: :idea:
Mauritius

Мнениеот Kremiliya » 19 Мар 2015, 14:41

Аз пък съм много скучна, всичките си дрехи обличам по един и същи начин, за всеки панталон имам блуза и хич не ми е трудно, което и да взема е все тая.
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Mon_ton » 19 Мар 2015, 15:31

Kremiliya написа:Аз пък съм много скучна, всичките си дрехи обличам по един и същи начин, за всеки панталон имам блуза и хич не ми е трудно, което и да взема е все тая.

Еее, това е много скучно така! Винаги ли се обличаш толкова праволинейно? :)
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Anka » 19 Мар 2015, 17:13

Слагам някой суитчър и дънките и заминавам, не се замислям повече какво е трябвало да облека. :)
Аватар
Anka

Мнениеот Malina » 19 Мар 2015, 17:57

И аз имам няколко любими дрехи, които си обличам всеки път, когато бързам :))
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Slavena » 19 Мар 2015, 18:09

Имам едно любимо тигрово клинче, което обличам почти винаги, а ако бързам, знам, че с него и със раираната блуза няма да сбъркам!
Slavena

Мнениеот Ваня Стойчева » 19 Мар 2015, 18:13

Slavena написа:Имам едно любимо тигрово клинче, което обличам почти винаги, а ако бързам, знам, че с него и със раираната блуза няма да сбъркам!

Страхотен избор, днес видях едно момиченце с едно леопардово клинче и за по-сигурно, беше му навило на руло ластиката, за да му се вижда хубаво голия кръст и ефирната вечерна блуза, която беше отгоре, хубаво беше издърпана нагоре. Резултата беше УАУ!
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот mix_twix » 19 Мар 2015, 18:24

Ваня Стойчева написа:
Slavena написа:Имам едно любимо тигрово клинче, което обличам почти винаги, а ако бързам, знам, че с него и със раираната блуза няма да сбъркам!

Страхотен избор, днес видях едно момиченце с едно леопардово клинче и за по-сигурно, беше му навило на руло ластиката, за да му се вижда хубаво голия кръст и ефирната вечерна блуза, която беше отгоре, хубаво беше издърпана нагоре. Резултата беше УАУ!

:lol: :lol: :lol: :lol: Нали да! Най-сигурно, мили дами, обличайте по едни дънки с една блуза и сте готови, няма място за провали като тигрови клинове :)
Аватар
mix_twix

Следваща

Назад към Мода и красота