31 Мар 2015, 16:54
nadqta, ами хайде това лято да се похвалиш, че си бебеправила и да очакваме резултатите през следващата пролет
02 Апр 2015, 12:22
Не мисля, че има значение нито времето, нито позата за зачеване. Важното е времето

)
06 Апр 2015, 17:13
При нас не мога да кажа, че позата беше много важна за зачеването, случи се случайно и не мисля, че по принцип бихме ползвали точно тази поза за зачеване, ако това е било целта ни. Правихме опити, но не и всеки път, а то се случи когато не бяхме с тази нагласа.
27 Апр 2015, 16:58
Mon_ton написа:При нас не мога да кажа, че позата беше много важна за зачеването, случи се случайно и не мисля, че по принцип бихме ползвали точно тази поза за зачеване, ако това е било целта ни. Правихме опити, но не и всеки път, а то се случи когато не бяхме с тази нагласа.
Обикновено така се случва, когато не го мислиш и не ти е фикс идея - нещата се получават
03 Май 2015, 14:25
И двете ми деца ги заченах лятото по морето, не знам случайност ли беше, нарочно ли беше!
05 Май 2015, 12:14
Ние заченахме с пролетта много добре се получи
22 Окт 2016, 20:03
Знам, че зимата най-много бебета се получават - хората им е студено, скучно през зимните месеци и после бебето е налице

. Нашето го направихме в стандартната поза с възглавница отдолу, за да не изтече ценния материал

.
24 Фев 2017, 11:13
black написа:Знам, че зимата най-много бебета се получават - хората им е студено, скучно през зимните месеци и после бебето е налице

. Нашето го направихме в стандартната поза с възглавница отдолу, за да не изтече ценния материал

.
Егати стандарта.

Аз си мислих, че бебетата си се правят нормално, без да се случва нещо специално... като възглавници и разчитане на гравитацията. ;) Все пак имайки предвид с каква скорост еякулира един мъж, то възглавницата е напълно безсмислена и смешна.
01 Мар 2017, 18:03
Всяко време си е подходящо, пък за поза още повече

. Само да не се превръща в спорт и в стресиращо изживяване.
21 Юли 2017, 15:07
Чак да знам дали и какво ще си родя и да си го поръчам, надали бих се пробвала. Дали ще е момиче или момче няма значение, е за вбъдеще бих се радвала на едно момиченце, но дали ще сатне, Божа работа.