17 Юни 2015, 10:31
Ваня Стойчева написа:Глупости са това, може да го кърмите и 10 години, но ако няма кой да му помогне да си развие мозъка то няма как да стане..
17 Юни 2015, 12:21
Jully написа:Чувала съм, че някои твърдят, че децата, които са кърмени са по-интелегентни, но това не означава, че са по-умни от останалите. А и с всяко нещо е така, че ако не го храниш, то няма как да се развива или да продължава, така че не бих казала, че съм съгласна.
17 Юни 2015, 13:40
17 Юни 2015, 14:37
Lisica написа:Значи трябва да съм много умна, защото мама ме е кърмила 2 години, голяма съм късметлийка.Трябва да го има този въпрос в тестовете за университет, освен задължителния изпит, въпросът Кърмени ли сте, дава директно 4-ка!
17 Юни 2015, 15:07
Mauritius написа:Jully написа:Чувала съм, че някои твърдят, че децата, които са кърмени са по-интелигентни, но това не означава, че са по-умни от останалите. А и с всяко нещо е така, че ако не го храниш, то няма как да се развива или да продължава, така че не бих казала, че съм съгласна.
Напълно съгласна съм с това, между това колко са интелигентни децата, до това колко са чели или дали не са го развили в друга насока този интелект, има голяма разлика!
17 Юни 2015, 15:44
Lisica написа:Значи трябва да съм много умна, защото мама ме е кърмила 2 години, голяма съм късметлийка.Трябва да го има този въпрос в тестовете за университет, освен задължителния изпит, въпросът Кърмени ли сте, дава директно 4-ка!
19 Юни 2015, 16:21
03 Сеп 2015, 11:29
rabotnata pchela написа:Lisica написа:Значи трябва да съм много умна, защото мама ме е кърмила 2 години, голяма съм късметлийка.Трябва да го има този въпрос в тестовете за университет, освен задължителния изпит, въпросът Кърмени ли сте, дава директно 4-ка!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Одобрявам идеята ти, ето защо не ми е било така лесно да вляза в университет, всичко е от липсата на кърма, предопределя целия живот!![]()
![]()
03 Сеп 2015, 14:48
03 Сеп 2015, 16:19