22 Мар 2015, 11:53
 Не се ли възпитава интелектуалното му развитие след раждането, или идва като  манна небесна чрез кърменето? Вярвате ли в това?  Да си призная, свързвам кърменето със силен имунитет, но не и храненето да оказва влияние на интелектуалното развитие на бебето!
  Не се ли възпитава интелектуалното му развитие след раждането, или идва като  манна небесна чрез кърменето? Вярвате ли в това?  Да си призная, свързвам кърменето със силен имунитет, но не и храненето да оказва влияние на интелектуалното развитие на бебето!   Колкото и да ми се иска да кърмя бъдещото си дете, то не съм сигурна дали ще мога, а това нима означава, че ще имам глупаво дете?!?!
  Колкото и да ми се иска да кърмя бъдещото си дете, то не съм сигурна дали ще мога, а това нима означава, че ще имам глупаво дете?!?!  

22 Мар 2015, 12:14
 Колко кърмени циганчета има, ама не сме видели да пращят от акъл! Важното е какво се случва след като излезнат от кърмаческа възраст с децата и с мозъка им, а не какво са яли!
 Колко кърмени циганчета има, ама не сме видели да пращят от акъл! Важното е какво се случва след като излезнат от кърмаческа възраст с децата и с мозъка им, а не какво са яли!  

22 Мар 2015, 13:05
 )) А аз познавам много кърмени, на които не им личи!
)) А аз познавам много кърмени, на които не им личи!  ) Стига толкова, кърменето е храна, не е чудотворна течност, ако беше така щяхме да се кърмим до дълбока старост!
) Стига толкова, кърменето е храна, не е чудотворна течност, ако беше така щяхме да се кърмим до дълбока старост!

22 Мар 2015, 21:38
 Не знам дали има чак пък толкова голяма разлика между кърмените и некърмените деца, да не прекаляваме с крайностите, не всеки има възможност да кърми, не трябва да ги превръщаме майките в чудовища все едно!
 Не знам дали има чак пък толкова голяма разлика между кърмените и некърмените деца, да не прекаляваме с крайностите, не всеки има възможност да кърми, не трябва да ги превръщаме майките в чудовища все едно!

23 Мар 2015, 11:21

23 Мар 2015, 12:57

24 Мар 2015, 14:47
 Вече се превръща кърменето и некърменето в някаква война, която просто няма край.
 Вече се превръща кърменето и некърменето в някаква война, която просто няма край.

03 Юни 2015, 10:34
16 Юни 2015, 14:17
Jully написа:Чувала съм, че някои твърдят, че децата, които са кърмени са по-интелигентни, но това не означава, че са по-умни от останалите. А и с всяко нещо е така, че ако не го храниш, то няма как да се развива или да продължава, така че не бих казала, че съм съгласна.

16 Юни 2015, 14:31