Съвети за родители, отношения между тийнейджъри и възрастни, трудни въпроси
Правила на форума
Добави отговор

Тренировки по волейбол Пловдив .. Помощ ! :)

22 Мар 2015, 20:03

Здравейте. Аз съм момиче от Пловдив на 16 години и се занимавам с волейбол, но искам да започна да се занимавам по-профисионално. Искам да се пробвам да тренирам във ВК Марица, но не съм наясно дали момиче, което не е напреднало в този спорт, а е още начинаещо, дали може да се запише да тренира там, защото аз се определям като девойки младша възраст и не знам дали приемат начинаещи. Ако има запознати с това, ако може да ми обяснят. Благодаря предварително! :oops: :lol:

Re: Тренировки по волейбол Пловдив .. Помощ ! :)

22 Мар 2015, 20:42

Еха, супер! :) Браво на теб, че си се решила на такава крачка. За съжаление аз не мога да ти помогна, но се надявам, че все ще се намери някой, който може да ти помогне! :)))

Re: Тренировки по волейбол Пловдив .. Помощ ! :)

23 Мар 2015, 15:43

Най-добре е да намериш телефон и да се обадиш, за да видиш как стоят нещата, а също може да поискаш съвет от учителя ти по физическо на какво ниво си и дали ще те допуснат до твоята си възрастова група - Девойки младша до 17 години :idea: Оттам нататък може да попиташ дали ще е удачно да тренираш, така че да си наваксаш, та дори и да не е в твоята възрастова група :idea:

Re: Тренировки по волейбол Пловдив .. Помощ ! :)

23 Мар 2015, 16:48

Еха, супер! :))) Обади се по телефона и ни дръж в течение. ;)
Добави отговор
Отиди на страница: