15 Юни 2015, 13:46
marsu написа:Но сега се връща времето, в което повече деца носят обяд в училище и това става нещо нормално, докато аз когато бях ученичка нито едни не е носил обяд от вкъщи и щеше да е супер необичайно.
17 Юни 2015, 10:39
S_Milenska написа:marsu написа:Но сега се връща времето, в което повече деца носят обяд в училище и това става нещо нормално, докато аз когато бях ученичка нито едни не е носил обяд от вкъщи и щеше да е супер необичайно.
А, носят те, малко са тези случаи, в класа на щерка ми никой не си носи.
14 Юли 2015, 12:46
marsu написа:S_Milenska написа:marsu написа:Но сега се връща времето, в което повече деца носят обяд в училище и това става нещо нормално, докато аз когато бях ученичка нито едни не е носил обяд от вкъщи и щеше да е супер необичайно.
А, носят те, малко са тези случаи, в класа на щерка ми никой не си носи.
Защото още никой не е дал положителния пример.
14 Юли 2015, 13:12
Локумът написа:Ами щото родителите спят, по-лесно е да им дадат пари за хамбургер и сникърс, отколкото да им приготвят нещо нормално. Начи замислете се в детската градина детето се е хранило целия ден с определено за него меню и изведнъж минава на пици и баници, това нормално ли е?!
08 Окт 2015, 15:16
08 Окт 2015, 16:41
marsu написа:Локумът написа:Ами щото родителите спят, по-лесно е да им дадат пари за хамбургер и сникърс, отколкото да им приготвят нещо нормално. Начи замислете се в детската градина детето се е хранило целия ден с определено за него меню и изведнъж минава на пици и баници, това нормално ли е?!
Много си прав! Наистина е далеч по-лесно, а това, че децата цели 7г. са се учили на едни начин на живот и са спазвали определени правила за хранене сякаш е без никакво значение, което е супер тъпо!Всички усилия да се хранят нормално и полезно отиват на вятъра, заради срама и удобството на родителите по-скоро!
12 Окт 2015, 22:02
13 Окт 2015, 11:14
02 Дек 2015, 16:19
02 Дек 2015, 16:50
kauda написа:И сред големите има хора, които не искат да си носят обяд на работа и дори се случва да се смеят на други, които го правят, да им подмятат и подобни. Не е приятно за никой, все пак това е избор, те като се чувстват по-добре като стоят гладни или като ядат пакетирани храни по цял ден проблемът си е само техен.