Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
01 Дек 2015, 16:05
S_Milenska написа:Да бе, айде да не са готови за минута, затова хората пържат тиквички с часове, абсурд да са готови толкова бързо. :)
Е, те ако ядат по по-килограма сурови тикви, не зная как е възможно да се пържат толкова много, освен във фритюрник! А някой пържил ли е тикви така, получават ли се?
02 Дек 2015, 14:06
Аз съм пържила за цялата рода тиквички, но отнема мноог време, часове.
15 Яну 2016, 12:23
Определнео си е играчка а и май не са чак толкова вкусни тея пържени тиквички, вкусни са веднага, ама после стават накиснати и мазни.
26 Яну 2016, 16:11
Lollipop написа:Определнео си е играчка а и май не са чак толкова вкусни тея пържени тиквички, вкусни са веднага, ама после стават накиснати и мазни.
затова можеш да си ги правиш на фурна също стават много вкусни, особено ако фурната е с вентилатор, защото изсушава.
28 Яну 2016, 17:55
Вчера пих сок от тиквички! Беше невероятно вкусен, с краставица и малко зелен лук, доста странно и доста вкусно обаче! :)
29 Яну 2016, 10:54
Lili_pili написа:Вчера пих сок от тиквички! Беше невероятно вкусен, с краставица и малко зелен лук, доста странно и доста вкусно обаче! :)
Мм ами то си е чиста салата, само дето не дъвчеш хихи много интересно звучи, а пуска ли си сок зеленият лук и достатъчно ли е, за да бъде усетен на вкус?
29 Яну 2016, 16:40
Че е странно странно е, няма спор.
29 Яну 2016, 17:19
Не е лигаво? Тиквичките са особено .. лигави хахах :)
Може би като не се използва сол не им текват соковете, интересно. Обаче за стомаха тоя сок сигурно ще е адския чистач.
02 Фев 2016, 09:45
Аз ги разрязвам на две по дължина и ги издълбавам. Пълня ги със смес от сирене, сладка царевица, копър, черен пипер, 1-2 с.л. кисело мляко и ги запичам. Вкусотия!
03 Фев 2016, 11:40
klara написа:Аз ги разрязвам на две по дължина и ги издълбавам. Пълня ги със смес от сирене, сладка царевица, копър, черен пипер, 1-2 с.л. кисело мляко и ги запичам. Вкусотия!
Не ги ли печеш преди да ги напълниш, така трябва да остават сурови, а на плънката ѝ трябват 15 минути да се сготви.
Powered by phpBB © phpBB Group.
phpBB Mobile / SEO by Artodia.