Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
29 Юни 2015, 14:17
rabotnata pchela написа:renetka написа::lol: Кой? Много заблуден ще да е

Имам една приятелка, която така казва "аз си ги правя на фурната и стават дори по-вкусни.." е как да ѝ повярвам, но някъде в мен годи искра надежда, че може и да е истина..

Само че на нея малко трудно ѝ хващам вяра, затова си търсих и други източници да потвърдят.
по-вкусни от пържените няма, пък кой каквото иска да казва, не знам защо остават толкова воднисти и мазни.
29 Юни 2015, 19:20
Тиквичките са ми много любими, лодките най-вече, също така ги харесвам на пара и пасирани след това с хубави и силни подправки
03 Юли 2015, 12:52
Зависи обаче как харесавте тиквичките - по-хрупкави ,като пържени или по-сочни като печени.
Аз искам да пробвам нещо такова, но нямам идея как се прави?

- IMG_5902.jpg (60.74 KiB) Прегледано 309 пъти
03 Юли 2015, 12:56
На мене лично ми прилича на тиквен пай или нещо подобно, единствено не зная дали тестото отдолу е като за киш, т.е. маслено или по-скоро трябва да стане хрупкаво

а вътре за плънката смятам, че може да се импровизира и то доста
03 Юли 2015, 16:17
Ей сега случайно в нета видях една рецепта за лазаня от тиквички, като тиквичките играха роля на корите за лазаня.
07 Юли 2015, 14:31
Мисля, че това е разбъркано и общо всичко няма отделни теста.
03 Сеп 2015, 14:26
Направих си мусака с тиквички, стана невероятна, накрая полях със сос бешамел и кашкавал, получи се много добре, вече така си хапвам тиквичките. Друг вариант и много любими са ми хрупкавите пържени тиквички или на грил тиган!
03 Сеп 2015, 14:45
Направих си тиквички - панирани, получиха се страхотни , но си е сериозно занимание, голяма играчка ;(
03 Сеп 2015, 15:23
Mon_ton написа:Направих си тиквички - панирани, получиха се страхотни , но си е сериозно занимание, голяма играчка ;(
как ги панираш? с яйце и брашно и т.н. ли?
Аз си направих скоро тиквичкови кюфтета панирани в галета, станаха много вкусни и хрупкави
03 Сеп 2015, 16:37
Вземи направи и на нас бе момиче, кавко ние само да мислим как изглеждат ли?