26 Мар 2015, 17:27
27 Мар 2015, 16:28
Andrey написа:Странно ще ми е да видя някоя мома, която има нужда от отлепяне, наистина малко .. не знамне мога да възприема идеята сякаш.
30 Мар 2015, 16:52
30 Мар 2015, 16:59
Neven498 написа:Преди си бях поръчвала от един китайски сайт подобен, но не се чувствах комфортно. Гледах наскоро, че са пуснали и нормални сутиени, но със силиконови "крилца" като този. За тежки бюстове не мисля, че са подходящи.
30 Мар 2015, 17:03
kauda написа:Neven498 написа:Преди си бях поръчвала от един китайски сайт подобен, но не се чувствах комфортно. Гледах наскоро, че са пуснали и нормални сутиени, но със силиконови "крилца" като този. За тежки бюстове не мисля, че са подходящи.
това изглежда много странно! Не мога да ги възприема тези сутиени...
30 Мар 2015, 17:14
Neven498 написа:Малко странно изглеждат, наистина. Дамите с по-малко бюстове спокойно могат да минат и само с лепенки за зърната, там поне притесненията са по-малко
31 Мар 2015, 16:10
29 Апр 2015, 16:19
qwerryyy написа:Много сам и странни и не бих носила подобен тип сутиен!Наистина през цялото време ще се притеснявам дали ще са ми удобни и дали всичко ще ми е наред, дали няма да паднат някъде?
29 Апр 2015, 17:00
Lili_pili написа:qwerryyy написа:Много сам и странни и не бих носила подобен тип сутиен!Наистина през цялото време ще се притеснявам дали ще са ми удобни и дали всичко ще ми е наред, дали няма да паднат някъде?
Досега не ми се е случвало да ми падат, единствения дискомфорт е, че държат доста топло
05 Май 2015, 12:46
dejavu написа:Lili_pili написа:qwerryyy написа:Много сам и странни и не бих носила подобен тип сутиен!Наистина през цялото време ще се притеснявам дали ще са ми удобни и дали всичко ще ми е наред, дали няма да паднат някъде?
Досега не ми се е случвало да ми падат, единствения дискомфорт е, че държат доста топло
Как така, та те нямат дори гръб или просто спарва самата материя?