Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Силиконови и самозалепващи сутиени, какви наблюденията имате върху тях?

26 Мар 2015, 17:27

Странно ще ми е да видя някоя мома, която има нужда от отлепяне, наистина малко .. не знам :) не мога да възприема идеята сякаш.

27 Мар 2015, 16:28

Andrey написа:Странно ще ми е да видя някоя мома, която има нужда от отлепяне, наистина малко .. не знам :) не мога да възприема идеята сякаш.

Хахаха, е те не са залепени с лепило. Ако си свалял чорапи със силиконова лента, подобно е. :)

30 Мар 2015, 16:52

Преди си бях поръчвала от един китайски сайт подобен, но не се чувствах комфортно. Гледах наскоро, че са пуснали и нормални сутиени, но със силиконови "крилца" като този. За тежки бюстове не мисля, че са подходящи. ;)
Изображение

30 Мар 2015, 16:59

Neven498 написа:Преди си бях поръчвала от един китайски сайт подобен, но не се чувствах комфортно. Гледах наскоро, че са пуснали и нормални сутиени, но със силиконови "крилца" като този. За тежки бюстове не мисля, че са подходящи. ;)
Изображение

това изглежда много странно! Не мога да ги възприема тези сутиени... :shock:

30 Мар 2015, 17:03

kauda написа:
Neven498 написа:Преди си бях поръчвала от един китайски сайт подобен, но не се чувствах комфортно. Гледах наскоро, че са пуснали и нормални сутиени, но със силиконови "крилца" като този. За тежки бюстове не мисля, че са подходящи. ;)
Изображение

това изглежда много странно! Не мога да ги възприема тези сутиени... :shock:

Малко странно изглеждат, наистина. Дамите с по-малко бюстове спокойно могат да минат и само с лепенки за зърната, там поне притесненията са по-малко :D

30 Мар 2015, 17:14

Neven498 написа:Малко странно изглеждат, наистина. Дамите с по-малко бюстове спокойно могат да минат и само с лепенки за зърната, там поне притесненията са по-малко :D

Да, лепенките на зърната са удачен вариант за малкия бюст, ако жената се притеснява, че ще я зяпат в гърдите, но ако си по-надарена и няма начин, освен добрия стар сутиен :)

31 Мар 2015, 16:10

Aз както не мога да търпя да ми е горещо.. представям си да ходя с такъв сутиен бих откачила направо :))

29 Апр 2015, 16:19

qwerryyy написа:Много сам и странни и не бих носила подобен тип сутиен! :) Наистина през цялото време ще се притеснявам дали ще са ми удобни и дали всичко ще ми е наред, дали няма да паднат някъде? :roll:

Досега не ми се е случвало да ми падат, единствения дискомфорт е, че държат доста топло :)

29 Апр 2015, 17:00

Lili_pili написа:
qwerryyy написа:Много сам и странни и не бих носила подобен тип сутиен! :) Наистина през цялото време ще се притеснявам дали ще са ми удобни и дали всичко ще ми е наред, дали няма да паднат някъде? :roll:

Досега не ми се е случвало да ми падат, единствения дискомфорт е, че държат доста топло :)

Как така, та те нямат дори гръб или просто спарва самата материя? :roll:

05 Май 2015, 12:46

dejavu написа:
Lili_pili написа:

Как така, та те нямат дори гръб или просто спарва самата материя? :roll:

Силикона спарва, тези "крилца", а предполагам и около чашката имат силиконови ленти, все едно си лепнала найлон. Над 20гр. гърдите се чувстват като в сауна... :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3