24 Мар 2015, 17:41
24 Мар 2015, 17:43
24 Мар 2015, 17:45
24 Мар 2015, 18:11
24 Мар 2015, 18:21
29 Мар 2015, 16:22
30 Мар 2015, 10:01
LaCoquine написа:Леле то от мързел някои хора ще пукнат хаха! Не виждам какъв е проблемът, та да се налага да се застила всичко, щом веднаха след като сготвиш си изчистиш, така или иначе докато е топъл котлонът лесно се чисти!
30 Мар 2015, 15:37
01 Юли 2015, 14:17
01 Юли 2015, 15:59
S_Milenska написа:Може да не я цапате толкова като готвите под капак или в по-дълбоки съдове, също чистенето, ако става веднага след готвене е лесно.