Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
26 Мар 2015, 15:32
Много обичам да поръчвам от разни сайтове, защото в магазините имам чувстовото, че зареждат не само боклуци, ами и скучни боклуци. Затова си поръчвам от нета - боклуци, ама пък поне готини!

)Най-често вземам от Алиекспреса
26 Мар 2015, 17:01
И аз се интересувам не само от китайски, ами и от друг тип, в който продават дрехи разбира се, обувки и такъв тип стоки.
10 Май 2015, 17:44
Какво ще кажете за aliexpress виждам изключително евтини неща и много от тях са по вкуса ми, но чух, че само с кредитна карта може да се пазарува, а другото, което ме притеснява е доставката, като оставим на страна, че срокът е супер голям, то дали въобще идват?
14 Май 2015, 15:14
nadqta написа:Какво ще кажете за aliexpress виждам изключително евтини неща и много от тях са по вкуса ми, но чух, че само с кредитна карта може да се пазарува, а другото, което ме притеснява е доставката, като оставим на страна, че срокът е супер голям, то дали въобще идват?
Аз съм си поръчвала, поръчват се и с дебитна карта, важното е да бъде виза. Доставките винаги идват, много са коректни, защото всяко лошо мнение е минус за тях.
26 Май 2015, 10:52
Snejna написа:И аз се интересувам не само от китайски, ами и от друг тип, в който продават дрехи разбира се, обувки и такъв тип стоки.

Май тези най-масовите са китайски, иначе може да си гледаш в спортсдиректа, спорт депо, зависи какво търсиш.
04 Юни 2015, 09:34
Аз си вземам от алиекспреса особено ако ми трябва аксесоар за телефоните.
03 Авг 2015, 00:03
http://www.promo-sale.com - менюто е на български, има доста техника, телефони автоаксесоари, калъфчета, дрехи, бански и много други
03 Авг 2015, 07:56
На мен лично ми е най-трудно да намеря качествени дрехи, отколкото китайски. Разбирам, че там е евтино, но може ли всичко да е затрупано с неща от там?!
03 Авг 2015, 16:00
Pipilota написа:На мен лично ми е най-трудно да намеря качествени дрехи, отколкото китайски. Разбирам, че там е евтино, но може ли всичко да е затрупано с неща от там?!
Тези дрешки са за две пранета, повече не стават, ако имат щампи се нацепват, ако не, нещо друго им става, но в никакъв случай не остават такива, каквито ги купуваш
03 Авг 2015, 16:35
Зависи, аз съм купувала китайски доста качествени неща. Избора е огромен, това не може да се отрече.