Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
26 Мар 2015, 17:03
kauda написа:Харесва ми как звучи и ако може да се случи бих го направила с радост!

Но не мисля, че е възможно по подобен начин да се поддържа любовта, освен ако не хапвате и не пийвате влюбчиви храни заедно

Звучи ми абсурдно просто! Момичето иска да яде шоколад и да е щастливо влюбено, мило, мило!
19 Апр 2016, 14:23
Аз вече започвам да си мисля, че има подобна възможност. :) Като виждаме колко идиотски двойки и след толкова тормоз и проблеми продължават да съществуват съм склонна да си мисля, че проблем има по-скоро. ;)
19 Апр 2016, 15:07
marsu написа:Аз вече започвам да си мисля, че има подобна възможност. :) Като виждаме колко идиотски двойки и след толкова тормоз и проблеми продължават да съществуват съм склонна да си мисля, че проблем има по-скоро. ;)
Може да си правят черни магии.

Точно толкова възможно ми звучи, колкото ми звучи и това да си повлияеш, за да обичаш някой, кви са тея глупости?!
19 Апр 2016, 16:39
Абе самовнушението е голяма работа, но все някога и по някакъв начин разбираш, че си се заблуждавал в чуствата си към някого или ще признаеш пред себе си, че чувствата вече ги няма. Не мисля, че човек може да бъде вечно влюбен. А насила да се опитваш да си такъв не виждам как ще стане.
01 Юни 2016, 13:25
analizatorka написа:Абе самовнушението е голяма работа, но все някога и по някакъв начин разбираш, че си се заблуждавал в чуствата си към някого или ще признаеш пред себе си, че чувствата вече ги няма. Не мисля, че човек може да бъде вечно влюбен. А насила да се опитваш да си такъв не виждам как ще стане.
Добре де, няма ли я вечната любов, да си щастлив с човека до себе си, да го обичаш, да се радваш да си с него, да обичаш да те прегръща и целува? Къде отива това?! И най-вече какво се случва после...?
27 Окт 2016, 10:13
kauda написа:Харесва ми как звучи и ако може да се случи бих го направила с радост!

Но не мисля, че е възможно по подобен начин да се поддържа любовта, освен ако не хапвате и не пийвате влюбчиви храни заедно :)
Абе може малко да се помогне, да се задържи любовта, но всичко това би било фарс, ако почне да изчезва не мисля, че се връща.
02 Ное 2016, 23:51
Малко са щастливците и мъдрите, които си връщат любовта и успяват да я пазят над всичко. Това е състояние на духа и мисълта.
14 Фев 2017, 11:21
analizatorka написа:Малко са щастливците и мъдрите, които си връщат любовта и успяват да я пазят над всичко. Това е състояние на духа и мисълта.
Някой път това не стига, просто тя си отива, колкото и да се правят, че това не се случва.
14 Фев 2017, 11:58
Когато нещо го няма или вече си е отишло, какво можеш да направиш, за да се върне? Или как да се накараш да обичаш повече от преди? И любовта си има възходи и падения, но не разбирам как можеш насила да се накараш или да повлияеш на тялото си да изпитва чувства или още повече чувства.