
renetka написа:А добавяте ли зехтин, когато топите шоколада? За разреждане?![]()
А може ли да се прави върху хартия за печене?
renetka написа:Ами добавя се зехтин, за да стане по-течен и да можеш да украсяваш по-лесно. Някой слагат олио...
Jully написа:renetka написа:Ами добавя се зехтин, за да стане по-течен и да можеш да украсяваш по-лесно. Някой слагат олио...
Само масло съм чувала, а ти представяш ли си зехтин и шоколад какъв вкус ще има, а и вода/мляко също стават!
renetka написа:А добавяте ли зехтин, когато топите шоколада? За разреждане?![]()
А може ли да се прави върху хартия за печене?
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта