Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
15 Апр 2015, 16:49
Аз от скоро правя разни неща с фондан и се получава много лесно и готино, не съм пробвала да покривам цяла торта, но и това ще стане.
04 Май 2015, 15:43
А добавяте ли зехтин, когато топите шоколада? За разреждане?
А може ли да се прави върху хартия за печене?
04 Май 2015, 16:10
renetka написа:А добавяте ли зехтин, когато топите шоколада? За разреждане?
Е как пък зехтин?
04 Май 2015, 16:12
Ами добавя се зехтин, за да стане по-течен и да можеш да украсяваш по-лесно. Някой слагат олио...
04 Май 2015, 16:15
renetka написа:Ами добавя се зехтин, за да стане по-течен и да можеш да украсяваш по-лесно. Някой слагат олио...
Само масло съм чувала, а ти представяш ли си зехтин и шоколад какъв вкус ще има, а и вода/мляко също стават!
04 Май 2015, 16:25
Jully написа:renetka написа:Ами добавя се зехтин, за да стане по-течен и да можеш да украсяваш по-лесно. Някой слагат олио...
Само масло съм чувала, а ти представяш ли си зехтин и шоколад какъв вкус ще има, а и вода/мляко също стават!
Не, не се усеща зехтинът. Трябва да пробвам с вода, мерси
04 Май 2015, 16:48
Никога не съм смесвала с олио или зехтин шоколад, с масло -да, с мляко също, а ако искам да правя само нещо от шоколад като форма не слагам нищо, стопявам шоколада, използвам го за каквото реша и оставям пак да стегне в желаната форма.
06 Май 2015, 21:50
renetka написа:А добавяте ли зехтин, когато топите шоколада? За разреждане?
Зехтин - никога

Масло или сметана.
07 Май 2015, 09:17
Никога не съм чувала да се слага зехтин, ти ме уби, или пък олио да кажем като алтернатива.
07 Май 2015, 12:07
Ми де да знам

Не си го измислям
А правите ли домашен шоколад?