Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как се правят лесни украси за торти и сладкиши?

18 Май 2015, 11:03

fawla написа:Аз лично най-много харесвам плодовите торти, не знам защо не са модерни напоследък имат всичко вкусно вътре ;)

Така е много вкусни се получават, не знам защо не са на мода, може би заради твърде обикновения им вид, все пак сега са модерни много детайлно изпипани торти.

18 Май 2015, 11:47

Kaya написа:
fawla написа:Аз лично най-много харесвам плодовите торти, не знам защо не са модерни напоследък имат всичко вкусно вътре ;)

Така е много вкусни се получават, не знам защо не са на мода, може би заради твърде обикновения им вид, все пак сега са модерни много детайлно изпипани торти.

Но пък са супер красиви, не може да се отрече, че е истински висш пилотаж! :)

18 Май 2015, 16:17

Аз също ги харесвам много модерните торти, покрити с фондан и обрисувани! :)

19 Май 2015, 09:14

Jully написа:Аз също ги харесвам много модерните торти, покрити с фондан и обрисувани! :)

Наистина са много красиви, безспорен факт :)

19 Май 2015, 12:01

Факт ;)
Иначе аз не хресвам прекалено изпипаните торти с бои, рози, мъниста и т.н. Предпочитам видът да е по-тип домашен/натурален ;)
Най-много ме дразнят тези детските с цветове и фигурки :evil:

19 Май 2015, 13:39

renetka написа:Факт ;)
Иначе аз не хресвам прекалено изпипаните торти с бои, рози, мъниста и т.н. Предпочитам видът да е по-тип домашен/натурален ;)

Защо, аз толкова ги харесвам! Все пак това не са ежедневни торти, а се хапват само на рождени дни!

19 Май 2015, 14:30

qwerryyy написа:
renetka написа:Факт ;)

Защо, аз толкова ги харесвам! Все пак това не са ежедневни торти, а се хапват само на рождени дни!

Защото не са с хубави продукти ;)

19 Май 2015, 14:54

Да... :) Страхотия е.

26 Май 2015, 13:25

qwerryyy написа:Да... :) Страхотия е.

Вярно е, че имат продукти които не са за предпочитане най-вече огромното количество захар, но пък не е болка за умиране, ако си хапнат една нормална торта от време на време.

29 Май 2015, 14:14

А защо не използвате плодове, трябва ли задължително да е от шоколад или захарно тесто? След като може да се направят толкова интересни формички с плодовете ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6