Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
23 Юни 2015, 16:00
Май освен с яйчна вода за друго не съм чувала, това за бирата го разбирам за първи път.
20 Юни 2016, 16:33
Утайката от кафе, чай, яйчените черупки са ми познати, но отскоро разбрах, че могат да се ползват и банановите кори, които са богати на калий, и бирената мая. Не знам тая пълна с консерванти бира как би послужила като тор, но може и да действа, знам ли.
23 Юни 2016, 16:25
fairy написа:Утайката от кафе, чай, яйчените черупки са ми познати, но отскоро разбрах, че могат да се ползват и банановите кори, които са богати на калий, и бирената мая. Не знам тая пълна с консерванти бира как би послужила като тор, но може и да действа, знам ли.
За бирата знам. Особено вчерашна бира да им изсипеш на цветята, те обичат. :)
23 Юни 2016, 16:42
Вчерашната бира като не става за пиене и хайде на цветята, така ли

? Трябва да пробвам, но проблемът е, че не остава. Кафе не пия, та и това не мога да използвам. Лоша работа. Аз събирам старите листа и си ги връщам в саксията, това ми е естествения тор.
16 Авг 2016, 16:07
donni написа:Вчерашната бира като не става за пиене и хайде на цветята, така ли

? Трябва да пробвам, но проблемът е, че не остава. Кафе не пия, та и това не мога да използвам. Лоша работа. Аз събирам старите листа и си ги връщам в саксията, това ми е естествения тор.
Да, бирата става. :) Със сигрност ви остава поне от време на време.
17 Авг 2016, 10:34
Бирата не мисля, че е много естествен продукт

. Аз освен за черупки от яйца и утайка от кафе не се сещам какво може още да се използва като тор за цветята. Аз специално нищо не ползвам, дори не купувам и тези готовите торове, които продават. Само водичка и не съм забелязала да има проблеми.