12 Май 2015, 13:11
Bambaa написа:annamaria написа:Мисля, че не всичко, което изглежда като целулит е целулит. Ох, не знам дали ще ме разберете какво искам да кажаПонякога, когато си качил се появява и след това изчезва със свалянето на кг. Има хора, които са склонни към задържане на вода/лимфи...което води на вид до нещо наподобяващо целулит, но не било
Уф, не знам
Мисля, че си се води целулит, но воден, затова и изчезва като се премахнат излишните течности задържани в организма!
13 Май 2015, 11:21
annamaria написа:Bambaa написа:annamaria написа:Мисля, че не всичко, което изглежда като целулит е целулит. Ох, не знам дали ще ме разберете какво искам да кажаПонякога, когато си качил се появява и след това изчезва със свалянето на кг. Има хора, които са склонни към задържане на вода/лимфи...което води на вид до нещо наподобяващо целулит, но не било
Уф, не знам
Мисля, че си се води целулит, но воден, затова и изчезва като се премахнат излишните течности задържани в организма!
Аха, май е точно така. Вчера го мернах в някаква изключителна реклама за отводняващо средство
13 Май 2015, 11:33
Harmony написа:Хахах да, гледала съм я и аз, оттам разбрах, че има такова нещо като воден целулит, но не помня някога да съм страдала от такова нещои как разбираш дали е воден или обикновен
19 Май 2015, 15:26
annamaria написа:Harmony написа:Хахах да, гледала съм я и аз, оттам разбрах, че има такова нещо като воден целулит, но не помня някога да съм страдала от такова нещои как разбираш дали е воден или обикновен
Има хора (като мен), които са склонни към задържане на течности...Аз съм пробвала два такива продукта, но ефект не съм видяла, поне не особено видим. Сега, откакто пия алое, май не задържам толкова много. Е, като направя тежък уикенд пак подпухвам, ама то нормално
01 Юни 2015, 12:49
BeenieGal написа:![]()
![]()
На тежките уикенди последствията са ужасни върху кожата ми, става една такава безцветна, много зле, направо се страхувам сутринта да се погледна в огледалото, но пък имам нужда, предполагам и всеки един я има тази нужда да разтовари малко или много с няколко питиета и много танци
![]()
Харесвам те
![]()
![]()
01 Юни 2015, 13:49