Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
22 Юни 2016, 12:06
За какаовото масло знам, че има такива свойства, но се съмнявам без продуктите специално за тази цел да успеем да се предпазим от слънцето.
23 Юни 2016, 13:09
niya_mazova написа:За какаовото масло знам, че има такива свойства, но се съмнявам без продуктите специално за тази цел да успеем да се предпазим от слънцето.
Определено си е друго да има синтетично предпазване, както са продуктите за слънцева защита. :) Но с подобни масла може да се предпазим в началото на пролетта, когато слънцето не е толкова силно, а и да "хванем" малко тен още от начало. :) Какаовото прави шоколадов тен
24 Юни 2016, 10:27
То и през зимата трябва да ползваме слънцезащитни продукти. Какаово масло и шоколадов тен през зимата - добре ми звучи

.
24 Юни 2016, 10:58
red_eyes написа:То и през зимата трябва да ползваме слънцезащитни продукти. Какаово масло и шоколадов тен през зимата - добре ми звучи

.
Няма как да стане, защото няма достатъчно слънце. ;)
20 Юли 2016, 12:48
Много е малко вероятно наистина от слънцето да се пазим с подобни глупости, по-добре да е по-сигурно, особено на морето или на друго място, близо до вода, където се изгаря най-лесно.
24 Ное 2016, 13:20
red_eyes написа:То и през зимата трябва да ползваме слънцезащитни продукти. Какаово масло и шоколадов тен през зимата - добре ми звучи

.
Да, това е добра идея за зимата, да се получи малко тен и все пак си има някаква ув защита.