Pipilota написа:Дали наистина действат, според мен е повече плацебо ефект, мисля си, че трябва да се направи проучване - на 20 жени да залепим такива лепенки, на други 20 обикновени и да видим резултатите след 2 месеца.
Това ще е много интересно!

Pipilota написа:Дали наистина действат, според мен е повече плацебо ефект, мисля си, че трябва да се направи проучване - на 20 жени да залепим такива лепенки, на други 20 обикновени и да видим резултатите след 2 месеца.
magda написа:А как се отслабва с тях, само на зоните, на които са залепени ли или като цяло не ти се яде?
dinkog написа:Pipilota написа:Дали наистина действат, според мен е повече плацебо ефект, мисля си, че трябва да се направи проучване - на 20 жени да залепим такива лепенки, на други 20 обикновени и да видим резултатите след 2 месеца.
Това ще е много интересно!Ако и двете групи отслабват еднакво ще е голяма забава
)
dinkog написа:Ще видим коя психоза действа по-силно!Време е да потърсим финансиране
miron написа:Само трябват желаещи за проучването, някой .. закръглен да иска да пробва?![]()
Neven498 написа:miron написа:Само трябват желаещи за проучването, някой .. закръглен да иска да пробва?![]()
На тази оферта само мъж може да отговори
Назад към Медицински принадлежности
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта