Знаете ли какви свойства притежава джоджена?

Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.

Re: Знаете ли какви свойства притежава джоджена?

Мнениеот qwerryyy » 23 Юни 2015, 11:28

Джоджена е толко неприятен на вкус не знам как може да помогне при обезводняване, може би точно защото се пие по малко, това ще да му е ефекта. :roll:
Аватар
qwerryyy

Мнениеот kauda » 23 Сеп 2015, 17:10

qwerryyy написа:Джоджена е толко неприятен на вкус не знам как може да помогне при обезводняване, може би точно защото се пие по малко, това ще да му е ефекта. :roll:

Всъщност той е подходящ за корема страшно много, може би затова ще ти помогне да облекчиш некомфорта, който би довел до обезводняване тип повръщане или диария.
Аватар
kauda

Мнениеот svetlozara » 24 Сеп 2015, 10:28

Аз знам, че е ефикасен и при прекалено окосмяване, но не знам по колко чай трябва да се пие, за да има този ефект, сигурно има начин на прием, но не съм мн сигурна. :roll:
svetlozara

Мнениеот kauda » 06 Ное 2015, 16:43

svetlozara написа:Аз знам, че е ефикасен и при прекалено окосмяване, но не знам по колко чай трябва да се пие, за да има този ефект, сигурно има начин на прием, но не съм мн сигурна. :roll:

И аз пия всеки ден чай от джоджен :)
Аватар
kauda

Мнениеот qwerryyy » 06 Ное 2015, 17:33

Не запича ли? Мен това ме притеснява иначе и аз бих го пила. Явно помага на хормоните, след като намалява излишното окосмяване. :roll:
Аватар
qwerryyy

Мнениеот rabotnata pchela » 16 Ное 2015, 14:49

qwerryyy написа:Не запича ли? Мен това ме притеснява иначе и аз бих го пила. Явно помага на хормоните, след като намалява излишното окосмяване. :roll:

Не, мисля, че трябва да е бая силен концентрат, че да те запече. А и ако останалта ти храна е правилна не виждам защо може да ти подейства така.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Мади Ранчева » 16 Ное 2015, 16:52

kauda написа:
svetlozara написа:Аз знам, че е ефикасен и при прекалено окосмяване, но не знам по колко чай трябва да се пие, за да има този ефект, сигурно има начин на прием, но не съм мн сигурна. :roll:

И аз пия всеки ден чай от джоджен :)

Как ти се отрази, всъщност имаше ли очаквания ефект и какъв ефект търсеше ти? :roll:
Мади Ранчева

Предишна

Назад към Домашен лекар