02 Апр 2015, 16:48
02 Апр 2015, 16:50
02 Апр 2015, 16:57
Kaya написа:За такива гадни кашлици, аз използвам домашна рецепта - Черна ряпа с небет шекер.Вечерта издълбаваш дупка, пускаш 1 кристал, на сутринта пиеш сокът, който се е образувал, издълбаваш на ново ново още малко, слагаш пак кристалче и на другата сутрин пиеш и така докато ти мине.
)
02 Апр 2015, 16:58
02 Апр 2015, 17:00
Rali_hr написа:Kaya написа:За такива гадни кашлици, аз използвам домашна рецепта - Черна ряпа с небет шекер.Вечерта издълбаваш дупка, пускаш 1 кристал, на сутринта пиеш сокът, който се е образувал, издълбаваш на ново ново още малко, слагаш пак кристалче и на другата сутрин пиеш и така докато ти мине.
)
Не звучи много надеждно, докато ти мине....
02 Апр 2015, 17:04
mangusta написа:За всякаква кашлица си купувам парички и небет шекер, варя чай, но не помня точно как, взимам си рецептата от интернет за времето на варене и колко още трябва да се накисва и винаги е доста успешно, пробвай я!
02 Апр 2015, 17:13
03 Апр 2015, 09:58
03 Апр 2015, 10:45
03 Апр 2015, 15:08
ramimni написа:От около месец имам някаква остатъчна кашлица след боледуване! Не зная с какво мога да се отърва от нея, но на приятеля ми вече започна да му писва!
Вечер щом си легна става най-страшно, започва се едно лудо кашляне, ставам зла направо, а той милия като вярно куче до мен се облещва и чака да ми мине! Не зная дали може активно да се лекува остатъчната кашлица, но все си мисля, че трябва да има начин да бъде спряна! Опитах с много сиропи - не подействаха, пих и антибиотик, който ми предписа личната, пак без никакво действие![]()
![]()
Все се чудя дали има някакъв сироп, който мога да приготвя от билки, заедно с небет шекер, който да даде добър ефект. Спомням си като дете, че ми даваха чай с небет шекер, който явно е помагал, понеже беше редовна процедура, но не зная дали ще помогне при остатъчна кашлицадайте ми съвети, с които да я спра!