Правила на форума
Добави отговор

Какви са последиците от бременността и борите ли се срещу тях?

17 Апр 2015, 10:46

Все още съм в процес на отслабване след бременността, но си мисля, че няма да бъда в перфектна форма дори и да си възвърна формата! :cry:
От сега мъжът ми ми говори някак навъпреки :| прави коментари за това как изглежда коремчето ми, за това каква ученичка ме е взел, а сега как прилича на корема ми на този на баба му. :cry:
after-pregnancy.jpg
after-pregnancy.jpg (24.05 KiB) Прегледано 10109 пъти
Чувствам се ужасно и единствената ми утеха е бебчето. Не зная дали реално трябва да се срамувам от последиците от бременността и как да се боря срещу тях!
В крайна сметка и аз съм човек и имам право на това да имам стрии, целулит, гърдите ми, предполагам, че също ще претърпят голяма промяна след като спра да кърмя! :cry:

Всички тези последици от бременността ме правят някъде вътре в мен горда, тъй като са в името на нещо добро, но от друга страна мъжът ми ме кара да се срамувам от тях :cry:
Не зная дали трябва да се боря, да давам безумни пари, за да изглеждам като преди или да започна да се харесвам и гордея с новото си тяло! Дайте ми съвет, кое е правилното решение?!

Re: Какви са последиците от бременността и борите ли се срещу тях?

17 Апр 2015, 10:54

Можеш да положиш усилия да си върнеш предишната фигура, не е недостижимо, но сигурно коремът ти ще остане деформиран за дълго време, но какво от това? :) Мъжът ти явно не оценява това, което си му осигурила - а именно дете. Доста тъпо..

17 Апр 2015, 10:54

Не мисля, че е редно и необходимо да се стараем да изглеждаме такива, каквито сме били преди 10 години. Все пак хората продължават да израстват и да се променят и след пубертета, но по един по-различен начин!
При мен промените не са особено шокиращи с малко целулит и някоя и друга стрия отгоре съм, но след като свалих килограмите нито целулита се вижда така шокиращо, нито стриите ми правят впечатление!

17 Апр 2015, 10:58

Мисля, че мъжът ти е голям гадняр и не заслужаваш такова отношение. Като начало вземи да му обясниш, че ако иска да бъдеш красива, то трябва да се почувстваш такава, а с подобно отношение това е невъзможно и по никакъв начин не те стимулира, а напротив, само те разстройва :!: :!: :!:

17 Апр 2015, 11:29

Той сигурно не изглежда като да влиза в костюма от бала си, тъй че най-вероятно трябва да си мълчи. :))Какво му се връзваш, знаеш ли жена ми как изглежда след тея близнаци, при положение, че дори не ги роди хич дребни за близнаци, цялата беше корем и сега още след 16 години си личат следите. :)
Не знам защо твоя мъж се държи така, обаче, без да те отчайвам, нямай големи надежди, че положението ще се подобри, явно е идиот, тъй че се оглеждай за някой друг. :mrgreen:

17 Апр 2015, 12:02

Това, че не можете да полагате елементарни грижи за тялото и кожата си не значи, че трябва сега да ви пляскаме, че имате стрии, малко желание трябва..

17 Апр 2015, 13:50

qwerryyy написа:Това, че не можете да полагате елементарни грижи за тялото и кожата си не значи, че трябва сега да ви пляскаме, че имате стрии, малко желание трябва..

Момиче, ти деца раждала ли си, та да знаеш за какво иде реч, а и да си, явно кожата ти е идеална за това

17 Апр 2015, 14:19

Мъжът ти все още е момченце, не му се сърди и не го приемай лично. ;)
Бременността е нещо прекрасно, а резултатите по коремчето ти са малка цена, която си заплатила за щастието, което ще е до теб до края на живота ти.

Можеш да правиш пилинг масажи, стягащи упражнения и в краен случай - допълнителни козметични интервенции. Корем след бременност се възстановява. Самочувствието - малко по-трудно. Успех!

17 Апр 2015, 14:24

Никога не съм се притеснявала от стриите си, за времето когато раждах това не беше тема за притеснения, сега обаче момичетата искат да се продават и след като станат майки.

24 Апр 2015, 07:22

Стрии, малко килограми, от които може и да не се отървете, увиснали гърди, голяма работа! :mrgreen: Аз не виждам нищо лошо, надали е лесно за 9м да се издуеш като балон и после още година и половина гърдите ти да бъдат ежедневно вакуумирани и същевременно изпълнени с мляко. :roll: Пък и аз го гледам от тази страна, че първия е прокарал път за следващите ни 2 деца, които мисля да имаме! :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3