Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Действат ли домашните лекове за изчистване на организма от чревни паразити?

23 Фев 2016, 13:18

Със сигурност имат някакво добро действие, все пак на времето хората така са се лекували от домашни паразити, някои неща, които съм чела, че действат при глисти и всякакви паразити са тиквените семки, заради веществата, които съдържат те парализират възрастните червеи и по-лесно се отстраняват, сещате се как. :mrgreen:
Друго, което може да подейства е рициново масло заедно с прясно мляко. В чаша мляко се слагат 2 лъжици от маслото и се пие, сещате се, че това разхлабва доста и това ще помогне да се почистят червата. Ако се сетя за друго ще пиша. ;) Със сигурност тези неща могат да се приложат и за профилактика за кратък срок от време. ;)

01 Мар 2016, 11:17

Аз съм чувала, че тиквеното семе и отварата от кората на нар помагат срещу глисти. Слава Богу, не ми се е налагало да прибягвам до такива илачи!

19 Окт 2016, 09:40

analizatorka написа:Аз съм чувала, че тиквеното семе и отварата от кората на нар помагат срещу глисти. Слава Богу, не ми се е налагало да прибягвам до такива илачи!

Тва пък аз не съм го чувала,.. ако нарът те запича, както се препоръчва срещу разстройство, а тиквените семки пък разхлабват, направо не мога да си обясня как може да действа. :roll:

14 Дек 2016, 13:32

Знае ли някой, то при чревните паразити трябва да се предизвика тяхното излизане от там, което става само в тоалетната.

14 Дек 2016, 15:22

Освен глисти как ще познае човек дали изкарва паразити? Иначе има много рецепти за прочистване на тялото, но точно за паразити не се сещам.

14 Дек 2016, 16:20

Щ еидете на лекар като имате глусти, няма да се лекувате сами, после може да се чудите от къде ви е дошло, като ви разпорят като гергьовденско агне.

15 Дек 2016, 13:21

Аз съм била на ябълкова диета. Тя също се води прочистваща и от паразити. За една седмица сте готови.

20 Дек 2016, 13:18

dessiblond написа:Аз съм била на ябълкова диета. Тя също се води прочистваща и от паразити. За една седмица сте готови.

Една седмица ядеш само ябълки и как успяваш да разбереш, че си "готов"?

20 Дек 2016, 14:14

Повече от една седмица сигурно не паразити, ами и много други работи ще се изкарат :lol: . Тази диета може да превърне човек в хищник :lol: .

20 Дек 2016, 15:33

И аз не разбирам, по каквао разбираш, че си се пречистил от паразити? Не забравяйте, че чревните паразити, казано на кратко са си глисти... как ще се изчистите от глистите?!? Или вие ще видите, че имате нещо подобно и ще решите да ядете ябълки, вместо да отидете не лекар!? :shock:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3