24 Апр 2015, 10:38
24 Апр 2015, 11:40
Леля Живка написа:julianne написа:Добре, ама как така се прави това парено тесто, как се пари след като го размесиш?
Ми то се пари преди да се замеси, или по-точно месенето му е парено.
24 Апр 2015, 12:09
S_Milenska написа:Леля Живка написа:julianne написа:Добре, ама как така се прави това парено тесто, как се пари след като го размесиш?
Ми то се пари преди да се замеси, или по-точно месенето му е парено.
Би ли казала как точно се прави, няма ли опасност да се пресече брашното? Винаги ме е било страх да пробвам да направя парено тесто/
24 Апр 2015, 13:24
donni написа:Мисля, че е нормално първо брашното да се сложи в студена вода и тогава тази каша да се изсипе във врящата
24 Апр 2015, 14:25
24 Апр 2015, 18:59
27 Апр 2015, 10:24
27 Апр 2015, 16:46
27 Апр 2015, 19:27
27 Апр 2015, 20:02