Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
02 Сеп 2015, 14:50
И на мен ми хареса, би ми се искало да пробвам ад направя, но се притеснявам, че ще изгорят, но сега като съм у нас имам достатъчно време да експериментирам, стига малката сладурана да ме остави
15 Сеп 2015, 13:30
Mon_ton написа:И на мен ми хареса, би ми се искало да пробвам ад направя, но се притеснявам, че ще изгорят, но сега като съм у нас имам достатъчно време да експериментирам, стига малката сладурана да ме остави

Е ще те остави, а после като порасне повече ще искаш за нея да правиш различни вкусотии така че тренирай от сега

Няма как да не се получат!
15 Сеп 2015, 15:04
Локумът написа:silver933 написа:Elica написа:хапнах онзи ден приятелка имаше рожден ден та беше направила, беше ги напълнила с пастет от крема сирене и сьомга, имаше и няколко зрънца хайвер, страшна работа беше!

Уха, сериозно звучи това и с малко копър ще е жестоко просто

Брей, гледай само как звучи! Много обичам такива засукани манджи бе

А тук все още за еклери ли става дума, чак не мога да повярвам, а от какво тесто са били?
12 Окт 2015, 11:58
Еклерите се правят от едно тесто - парено, от там нататък импровизации по пълненето много има.
12 Окт 2015, 14:44
Готиното е, че с всичко могат да се напълнят, но от друга страна е доста странно да се яде, няма ли да тече от всякъде
13 Окт 2015, 09:55
Andrey написа:Готиното е, че с всичко могат да се напълнят, но от друга страна е доста странно да се яде, няма ли да тече от всякъде

Е колкото и тези с крема, ще тече, ще тече и все по някое време ще спре... сега се замислих със някакво готино сиренце колко добре биха се получили... или по-скоро някакъв сос от такова
16 Ное 2015, 17:25
Ще стане, ще стане, ако е по-гъст соса направо ще се получи супер ;)
25 Яну 2017, 16:37
За да се шприцоват, трябва да е нещо като крем. А за солен крем се сещам от сирене с кисело мляко, крема сирене или майонеза са нещо друго. Това последното не ми звучи много привлекателно, но знае ли човек, ако е смесено с нещо друго може и да стане.
25 Яну 2017, 16:51
Mauritius написа:За да се шприцоват, трябва да е нещо като крем. А за солен крем се сещам от сирене с кисело мляко, крема сирене или майонеза са нещо друго. Това последното не ми звучи много привлекателно, но знае ли човек, ако е смесено с нещо друго може и да стане.
Майонеза например с нарязани на ситно рулца от раци или смесено с яйца, ще стане много приятно.
25 Яну 2017, 22:48
За да е по-лека майонезата и да не е толкова тежък вкуса, тя може да се смеси с малко кисело мляко.