23 Апр 2015, 12:20
23 Апр 2015, 12:22
23 Апр 2015, 12:26
23 Апр 2015, 13:02
23 Апр 2015, 13:13
23 Апр 2015, 15:39
23 Апр 2015, 16:22
Ваня Стойчева написа:МНого обичам еклери и често приготвям, но досега не съм ги снимала. Рецептата, която ползвам за тестото е тази: 1 ч.ч. вода, 1/2 ч.ч. олио, 1 ч.ч. брашно, 3-4 яйца, щипка сол> Прави се парено тесто. Печеш, охладжат се и пълниш с каквото пожелаеш.
23 Апр 2015, 16:57
julianne написа:Добре, ама как така се прави това парено тесто, как се пари след като го размесиш?
23 Апр 2015, 17:13
23 Апр 2015, 21:20