Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
02 Май 2015, 19:13
[quote="mimeto90"]Ами не мога да се стърпя, трябва да ви кажа за моята баница, стана невероятно вкусна със спанак, коприва, лук, сиренце и яйце, та когато не си на диета трябва да опиташ!

111_n.jpg
[/quote

]
Супер апетитна баница! С обикновени кори ли е?
02 Май 2015, 19:58
Видях много интересно предложение за спанак - беше напачинкова торта със спанак. Смятам, че ако се направи с пълнозърнести палачинки, или пък замесени с трици също ще се получи много ефектно и вкусно, здравословно и диетично
07 Май 2015, 16:45
хм, Моника това звучи много апетитно и интересно, сигурно става вкусно!
24 Юни 2015, 14:15
Вчера си направих много вкусни кюфтета със спанак, а иначе напоследък често си правя коприва с ориз и пилешко, вярно не са най-добрия избор за разделно хранене, но в много вкусно.
25 Юни 2015, 21:34
Пробвайте да си направите спанак с масло и малко начукани орехи накрая, става невероятно!
26 Юни 2015, 10:02
kauda написа:Пробвайте да си направите спанак с масло и малко начукани орехи накрая, става невероятно!

а преди да го сложиш в маслото, попарваш ли спанака/
08 Сеп 2015, 17:10
kauda написа:Пробвайте да си направите спанак с масло и малко начукани орехи накрая, става невероятно!

много интересна рецепта, не съм пробвал такова нещо досега, звучи много странно
09 Сеп 2015, 08:50
Не съм яла никакви такива зелении да ми се разхождат из чинията, май по света този тип ястия са по-разпространени, тука си знаем чорбата с коприва и много ориз, или направо на сухо. )
28 Окт 2015, 15:30
Последно ям много често спанак с ориз, за мен това е класика

чудя се дали ще стане с картофи?
29 Окт 2015, 13:35
Elica написа:Последно ям много често спанак с ориз, за мен това е класика

чудя се дали ще стане с картофи?
Мисля, че ще е прекрасно, като картофките соте, само че със спанак или пък да ги пюрираш и да ги запържиш със спанака