24 Ное 2015, 12:22
24 Ное 2015, 13:45
Monika_Spasova написа:И аз си правя картофи със спанак, като слагам всичко заедно във фурната.
24 Ное 2015, 15:10
qwerryyy написа:Monika_Spasova написа:И аз си правя картофи със спанак, като слагам всичко заедно във фурната.
Не запарваш ли предварително спанака?
25 Ное 2015, 12:51
kauda написа:Аз имам много любима запеканка със спанак, не знам обаче колко би могла да влезе в диетата ти :) запарваш си спанака, смесваш го с лъжица брашно и зехтин (масло, олио), заедно с малко чесън. :) Запичаш за 15 минути и след това заливаш с яйце и кисело мляко, отгоре за разкош можеш да поръсиш с кашкавал, или да сложиш направо в заливката. :)
18 Яну 2016, 16:16
Harmony написа:kauda написа:Аз имам много любима запеканка със спанак, не знам обаче колко би могла да влезе в диетата ти :) запарваш си спанака, смесваш го с лъжица брашно и зехтин (масло, олио), заедно с малко чесън. :) Запичаш за 15 минути и след това заливаш с яйце и кисело мляко, отгоре за разкош можеш да поръсиш с кашкавал, или да сложиш направо в заливката. :)
Ооо това ми звучи наистина добре... много се надявам да открия спанак довечера по магазините... това ще ни е вечерята
19 Яну 2016, 11:29
kauda написа:Harmony написа:kauda написа:Аз имам много любима запеканка със спанак, не знам обаче колко би могла да влезе в диетата ти :) запарваш си спанака, смесваш го с лъжица брашно и зехтин (масло, олио), заедно с малко чесън. :) Запичаш за 15 минути и след това заливаш с яйце и кисело мляко, отгоре за разкош можеш да поръсиш с кашкавал, или да сложиш направо в заливката. :)
Ооо това ми звучи наистина добре... много се надявам да открия спанак довечера по магазините... това ще ни е вечерята
Ако си го пробвала се надявам, че ти е харесало. Работата е там, че спанакът като се попари и от него остава доста малко и определено ми трябва нещо хранително в комплект, за да стане повече за ядене :)
20 Яну 2016, 17:19
19 Фев 2016, 13:50
20 Фев 2016, 17:06
20 Фев 2016, 20:49
yo.lindi написа:Спанака си го предпочитам суров на салатка или в най-лошия случай на супичка :)