Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Възможно ли е да облекчим напрежението само с билки?

03 Юни 2016, 10:13

Абе разни билки там могат малко или много да успокоят нервите, но чак да се постигне голям успех няма да стане. :) Ако положението е много сериозно си трябва и сериозно медакаментозно лечение.

03 Юни 2016, 10:43

Зависи от напрежението. Може малко да го намалят, но ако е прекалено голямо едва ли ще го накарат да изчезне.

25 Юли 2016, 16:24

Bambaa написа:Зависи от напрежението. Може малко да го намалят, но ако е прекалено голямо едва ли ще го накарат да изчезне.

Ако е някакво леко главоболие, или лека болка в корема, може да мине с мента и джоджен, но сериозен проблем малко възможно.

17 Авг 2016, 11:46

Препоръчвам спирулина с две ръце...на мен страшно много ми помогна. Имах постоянно главоболие, тревожност и напрежение, които са спътници на хашимото и всеки минал по този път знае за какъв ужас говоря...само спирулина ми помогна.Има я на прах и на капсули пробвай няма да съжаляваш.

18 Авг 2016, 12:48

devorrra написа:Препоръчвам спирулина с две ръце...на мен страшно много ми помогна. Имах постоянно главоболие, тревожност и напрежение, които са спътници на хашимото и всеки минал по този път знае за какъв ужас говоря...само спирулина ми помогна.Има я на прах и на капсули пробвай няма да съжаляваш.

А ти как хапваш спирулината, знам, че е добре тази на прах да се слага във смутита. :) но може би може и във вода или чай?

18 Авг 2016, 13:28

Ами за сега взимам на капсули на прах не съм взимала.

18 Авг 2016, 15:24

Спирулината знам, че и за остслабване я препоръчват.

18 Авг 2016, 15:34

Има толкова много начини за домашна ароматерапия, ако си направите с мандарина или лавандула ефекта ще е страхотен. Ние мислим вече да си сложим и в офиса, за да намаля напрежението между нас ;)

18 Авг 2016, 16:23

Чайове всякакви има за тази цел, ароматерапия, а защо не и засаждане и грижа за билки :smile:?
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2