Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
03 Юни 2016, 10:13
Абе разни билки там могат малко или много да успокоят нервите, но чак да се постигне голям успех няма да стане. :) Ако положението е много сериозно си трябва и сериозно медакаментозно лечение.
03 Юни 2016, 10:43
Зависи от напрежението. Може малко да го намалят, но ако е прекалено голямо едва ли ще го накарат да изчезне.
25 Юли 2016, 16:24
Bambaa написа:Зависи от напрежението. Може малко да го намалят, но ако е прекалено голямо едва ли ще го накарат да изчезне.
Ако е някакво леко главоболие, или лека болка в корема, може да мине с мента и джоджен, но сериозен проблем малко възможно.
17 Авг 2016, 11:46
Препоръчвам спирулина с две ръце...на мен страшно много ми помогна. Имах постоянно главоболие, тревожност и напрежение, които са спътници на хашимото и всеки минал по този път знае за какъв ужас говоря...само спирулина ми помогна.Има я на прах и на капсули пробвай няма да съжаляваш.
18 Авг 2016, 12:48
devorrra написа:Препоръчвам спирулина с две ръце...на мен страшно много ми помогна. Имах постоянно главоболие, тревожност и напрежение, които са спътници на хашимото и всеки минал по този път знае за какъв ужас говоря...само спирулина ми помогна.Има я на прах и на капсули пробвай няма да съжаляваш.
А ти как хапваш спирулината, знам, че е добре тази на прах да се слага във смутита. :) но може би може и във вода или чай?
18 Авг 2016, 13:28
Ами за сега взимам на капсули на прах не съм взимала.
18 Авг 2016, 15:24
Спирулината знам, че и за остслабване я препоръчват.
18 Авг 2016, 15:34
Има толкова много начини за домашна ароматерапия, ако си направите с мандарина или лавандула ефекта ще е страхотен. Ние мислим вече да си сложим и в офиса, за да намаля напрежението между нас ;)
18 Авг 2016, 16:23
Чайове всякакви има за тази цел, ароматерапия, а защо не и засаждане и грижа за билки

?