но ми се иска да намеря и други мнения за хора, които са го използвали, а може да ми препоръчате друг заздравител за ноктите!

sofi_black написа:Не мога да кажа, че някои от заздравител за нокти ми е помогнал до сега, по-скоро с времето ми станаха по-твърди, но истината е във витамините, пих само един месец и резултатът беше поразителен!
Kremiliya написа:sofi_black написа:Не мога да кажа, че някои от заздравител за нокти ми е помогнал до сега, по-скоро с времето ми станаха по-твърди, но истината е във витамините, пих само един месец и резултатът беше поразителен!
Какви витамини пиеше, аз също имам много чупливи нокти, а съм свикнала да имам красив маникюр, освен ноктите и косата ми започна да се скубе, имат ли връзка?
sofi_black написа:Kremiliya написа:sofi_black написа:Не мога да кажа, че някои от заздравител за нокти ми е помогнал до сега, по-скоро с времето ми станаха по-твърди, но истината е във витамините, пих само един месец и резултатът беше поразителен!
Какви витамини пиеше, аз също имам много чупливи нокти, а съм свикнала да имам красив маникюр, освен ноктите и косата ми започна да се скубе, имат ли връзка?
Предполагам, че имат, аз пиех мултивитамини Центрум, вероятно с ГМО, защото малко по-късно ги спряхатака де, в момента си има специално разработени за коса, кожа и нокти, попитай за тези, които са по-ефикасни в аптеката
Kremiliya написа:Ще потърся нещо в аптеките, благодаря!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта