Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
14 Май 2015, 13:59
mix_twix написа:Локумът написа:Най-крайната диета, на която бих се подложил включва яденето на странни зеленчуци

За мен лично е много крайно и ако някой иска да откажа бирата!

Не, на това не бих се подложил, абсурд, тази диета още не са я измислили.
29 Май 2015, 09:04
Сега като се замисля, най-трудната и най-крайна диета, на която бих се съгласила да се подложа е за хапване на определена храна - за закуска 2 ябълки, за обяд 200 гр. шунка с 1/2 домат и 50гр сирене, и прочие

Това ми е непосилно!
29 Май 2015, 11:11
kauda написа:Сега като се замисля, най-трудната и най-крайна диета, на която бих се съгласила да се подложа е за хапване на определена храна - за закуска 2 ябълки, за обяд 200 гр. шунка с 1/2 домат и 50гр сирене, и прочие

Това ми е непосилно!
Даа и аз не мога .. всеки ден да мисля какво ще ям, как да го ям, колко тежи, ужас!
01 Юни 2015, 16:23
Има една 90 дневна диета, тя ми е супер крайна на мен, това е постоянно мислене какво ще се яде и кога ще се яде.
02 Юни 2015, 15:59
Локумът написа:Има една 90 дневна диета, тя ми е супер крайна на мен, това е постоянно мислене какво ще се яде и кога ще се яде.
Ами гадно си е като цяло, постоянно трябва да мислиш какво да ядеш
03 Юни 2015, 08:07
Локумът написа:Има една 90 дневна диета, тя ми е супер крайна на мен, това е постоянно мислене какво ще се яде и кога ще се яде.
Сега с нея се боря, или тя с мен. За мен е от диетите, на които бих се подложила в краен случай, но сега половината офис сме се заели, та и аз да не се цепя от колектива. Напряга ме това мислене за ежедневното меню, а аз съм като онзи виц, в който жената дояждала всичко.
03 Юни 2015, 13:10
90 дневната не е лоша и дава резултати, така че успех !:)
03 Юни 2015, 15:02
На мен диетата с кленов сироп ми е безумно крайна, да не ядеш, ад не пиеш и да се наливаш само с кленов сироп, то е безумие!
04 Юни 2015, 16:04
Само на раздено хранене бих се подложила.
04 Юни 2015, 16:16
Jully написа:Само на раздено хранене бих се подложила.

това трябва да е начин на живот, а не на диета