Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
17 Юни 2015, 15:13
Elica написа:Jully написа:Само на раздено хранене бих се подложила.

това трябва да е начин на живот, а не на диета

Разбира се, то на теория всичко трябва и всичко може, но аз обичам да си хапвам и мусака и баница и сърми и чушки с яйца и сирене, но никое от тези не е разделно!

Трудно ще се откажа от вкусовете си.
16 Юли 2015, 13:10
А така, е от това не мога да се откажа и аз jully като сложим и бирата абсурд, ше си ходя дебел!
16 Юли 2015, 14:01
Яденето само на плодове е моята абослютна крайност! Макар че както и по-напред писах, хапването на грамажи също доста може да ме измори
16 Юли 2015, 16:56
Не смятам, че е добре да се стига до крайности, но някои смятат, че на една ябълка на ден, то ти не си краен, въпреки че няма как да се опише по друг начин, аз не съм пазила много диети
17 Юли 2015, 09:01
Да,една ябълка на ден е страшно количество,имам познати,които ядяха по 1пакет солети дневно!
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
17 Юли 2015, 11:15
Monika_Spasova написа:Да,една ябълка на ден е страшно количество,имам познати,които ядяха по 1пакет солети дневно!
Тази хора си имат сериозни проблеми с главата, вярно има дни, в които не ти се яде, но това да е практика не е ок, нито за тялото ти, нито за психиката
21 Юли 2015, 17:07
Monika_Spasova написа:Да,една ябълка на ден е страшно количество,имам познати,които ядяха по 1пакет солети дневно!
Моя колежка също отслабваше с ядене само солети и то по пакетче дневно. Сега страда от ужасен гастрит.
23 Юли 2015, 14:38
Най-тъпото е че подобни ограничения могат само до минуси да доведаат, но не само на килограми ами и на здраве. Могат да се ядат далеч по-големи количества плодове и да е по-полезно свалянето на килограми!