На кои процедури за тяло да се доверим?

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

На кои процедури за тяло да се доверим?

Мнениеот huanita » 04 Окт 2011, 13:14

Напоследък доста мои познати ме питат как това, как онова, някои искат да отслабнат като цяло, други блъскат във фитнеса по цели седмици и пак не могат да моделират определени зони. Реших да споделя с вас моята информация за някои доста модерни методи за оформяне на тялото чрез апарати и терапии. Моля хората, които има личен опит процедури да споделят опита си с нас, а тези, които имат желние да се подложат на процедури да съберат полезна информация... Аз не съм пробвала всичко, но ще споделя моят опит, освен фитнеса
1. Антицелулитни масажи - няколко пъти съм ползвала тази услуга в последните месеци на зимата, когато краката имат нужда от заглаждане. Значи след 10 процедура има ефект, но повярвайте ми дали избрах грешен масажист, цялата бях синя все едно съм яла бой, болезнено е и така ги намразих. Има ефект който е краткотраен и въпреки , че цената ми е ОК не бих си взела пак :(((
2. Кавитация- това е последна мода в апаратите за моделиране на "ханша" много съм доволна. Преди една година и малко отгоре моя позната ме светна и съм сиу правила такава процедура в София. Макар и еднократно ефект имаше. Сигурна съм че за 10 пъти ще ми оформи тялото много прилично. Кавитацията премахва мазнините по корема, палазките и даже разбива едни доста неприятни мастни целулитни натрупвания по краката- бричовете:)) Знам, че в СЗ вече има на няколко места на които правят кавитация. Не боли, много е приятно:)
Дайте инфо и от вашият опит...
huanita

Re: На кои процедури за тяло да се доверим?

Мнениеот Vampire Kiss » 06 Окт 2011, 14:52

Кавитацията е много модерна напоследък, но никъде не мога да прочета за евентуалните лоши последствия, не всичко е мед и масло...така съм чувала. Както и това, че няма особен ефект. Никога не съм събирала куража да опитам.
Vampire Kiss

Мнениеот Bella » 06 Окт 2011, 14:56

Как точно се прави това?
Аватар
Bella

Мнениеот huanita » 06 Окт 2011, 15:07

Значи аз по принцип не съм много доверчива, но когато човек прави терапия за тялото си тя трябва да е поне 2 неща. Ефективна и безопасна, без да давам предимство на нито едно от двете. Аз за кавитацията четох много глупости в един по-древен форум- БГ мама и там се тиражират много неистини. Искам да споделя какво ми обясниха в салонът за красота в София - кавитацията е най-модерният метод и аз от личен опит че е много ефективна за премахване на мастни натрупвания като палазки и корем. Има 2 вида кавитация нискочестотна и високочестотна. Ниските честоти се използват от много години и са установени като ефект, високите са нова мода и не са наблюдавани много резултати и странични ефекти. Много салони за ктасота предлагат обикновен ултразвук това е мошенничество, което не постига кавитация а просто помага на антицелулитният гел да попие по-добре в кожата. Наблювам на една прителна как за 10 процедури и се стопиха дългогодишните палазки. АЗ съм сигурна, че има голям ефевкт от кавитацията, но трябва да се комбинира с 2 неща- затопляща процедура найдобре радиочестотен лифтинг и накрая лимфен дренаж или вакуум. И да се внимава да не ни продадат обикновен ултразвук за кавитация :D
huanita

Мнениеот SatanicMalfunctions » 07 Окт 2011, 09:09

Как да разберем тогава какво ни предлагат? Има ли някакви разлики?
Изображение
SatanicMalfunctions

Мнениеот huanita » 09 Окт 2011, 15:43

Първият и най-ярък признак е че истинската кавитация пищи в ушите досущ като щурче. И на човека на който му правят процедурата най-много му пищи. Има едно леко затопляне но е приятно...
huanita

Мнениеот qproin » 27 Окт 2011, 22:54

Една приятелка ходи на процедури с нещо като вакуум, но не съм сигурна как точно се казва самата процедура. 10 струват около 500 лв, но каза че е намалила талията с 6 см. Не било приятно, но си заслужавало.
qproin

Мнениеот valiart » 27 Окт 2011, 23:42

На такива, които нямат странични ефекти... Много приятелки са ходили на какви ли не процедури и се връщат в къщи целите в синини, надути места по тялото или обриви. Без такива, моля. Все пак нали съм отишла на разкрасителна процедура?! :?: :!:
Аватар
valiart

Мнениеот S_Milenska » 05 Фев 2015, 15:42

valiart написа:На такива, които нямат странични ефекти... Много приятелки са ходили на какви ли не процедури и се връщат в къщи целите в синини, надути места по тялото или обриви. Без такива, моля. Все пак нали съм отишла на разкрасителна процедура?! :?: :!:

Това е масово, а преди 10-тина години бяха на мода процедурите за почистване на лицето, много шарлатанки изтискваха черни точки по лицето и цялото ставаше на червени точки, а уж за разкрасяване! Да не можеш да се покажеш после!
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Mon_ton » 06 Фев 2015, 17:52

Май само на фризурата и колата маска бих се подложила... :lol: :lol: :lol:
Аватар
Mon_ton

Следваща

Назад към Козметика и грим