Правила на форума
Добави отговор

Re: Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

17 Мар 2016, 11:25

Старите ергени и техните приятели дано не си карат постарому и както те си знаят отпреди 20-30 години, че работата хич няма да е добре. То и преди толкова години също е имало венерически болести, но сега безотговорността като че ли е по-голяма.

Re: Какъв е вашият лимит за секс месечно?

17 Мар 2016, 12:12

klara написа:Хора различни и лимити различни :grin: . Една приятелка беше доволна и от един път седмично, даже и това й е много. Някои са си асексуални, какво да се прави.

А ти на колко си доволна? Аз мога да правя секс и всяка вечер мога и изобщо.

Re: Какъв е вашият лимит за секс месечно?

17 Мар 2016, 14:58

Не съм се замисляла какъв ми е лимита и дали имам такъв. Ако ми се прави, правя. Стига да има с кого, но и на това му се намира начина :grin: .

17 Мар 2016, 17:24

Мъжете като ги удари кризата на средната възраст става опасно... Спортни коли, млади девойки, все едно живеят за последно. Пресен пример е Чарли Шийн, ама вижте докъде го докара. :mrgreen:

18 Мар 2016, 11:06

Gorica23 написа:Мъжете като ги удари кризата на средната възраст става опасно... Спортни коли, млади девойки, все едно живеят за последно. Пресен пример е Чарли Шийн, ама вижте докъде го докара. :mrgreen:

Дали Чарли Шийн е имал 2 месеца застой да не прави секс? :grin:

18 Мар 2016, 13:11

irka написа:
Gorica23 написа:Мъжете като ги удари кризата на средната възраст става опасно... Спортни коли, млади девойки, все едно живеят за последно. Пресен пример е Чарли Шийн, ама вижте докъде го докара. :mrgreen:

Не знам дали е имал 2 месеца застой, ама сега ще има цял живот... :mrgreen:

18 Мар 2016, 13:19

Gorica23 написа:
irka написа:

Не знам дали е имал 2 месеца застой, ама сега ще има цял живот... :mrgreen:

Хм, какво се е случило, че ще има за цял живот? :roll: Все пак като е носител на ХИВ това не означава, че няма да прави секс, макар че надали някоя ще му се върже. :roll:

18 Мар 2016, 14:17

Колкото и да е известен, най-вероятно няма да го огрее скоро. :mrgreen: Не мисля, че някоя жена, след като им е станало известно, че така известния Чичо Чарли има ХИВ ще се решат да легнат с него, отиде му развратния живот. :lol:

18 Мар 2016, 15:32

Ваня Стойчева написа:Колкото и да е известен, най-вероятно няма да го огрее скоро. :mrgreen: Не мисля, че някоя жена, след като им е станало известно, че така известния Чичо Чарли има ХИВ ще се решат да легнат с него, отиде му развратния живот. :lol:

Да го оплачеш милия, отидоха му и парите... Човек каквото сам си направи, друг не може да му го направи. :mrgreen:

18 Мар 2016, 17:25

Gorica23 написа:
Ваня Стойчева написа:Колкото и да е известен, най-вероятно няма да го огрее скоро. :mrgreen: Не мисля, че някоя жена, след като им е станало известно, че така известния Чичо Чарли има ХИВ ще се решат да легнат с него, отиде му развратния живот. :lol:

Да го оплачеш милия, отидоха му и парите... Човек каквото сам си направи, друг не може да му го направи. :mrgreen:

А, парите му ще си останат, спокойно. :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 68