23 Май 2015, 22:36
И аз не мога да кажа, че съм имала кой знае какви скандали с гаджета, като изключим моментите преди да се разделим, в които са ми били крайно непоносими
26 Май 2015, 14:35
Bambaa написа:И аз не мога да кажа, че съм имала кой знае какви скандали с гаджета, като изключим моментите преди да се разделим, в които са ми били крайно непоносими

А, там вече излизат на яве всички лоши неща от най-малкото до най-голямото.
27 Май 2015, 16:11
Вчера се скарах с гаджето си, защото срещнахме бившата му приятелка на улицата и се поздравиха, такъв лют скандал настана!
27 Май 2015, 16:17
rabotnata pchela написа:Bambaa написа:И аз не мога да кажа, че съм имала кой знае какви скандали с гаджета, като изключим моментите преди да се разделим, в които са ми били крайно непоносими

А, там вече излизат на яве всички лоши неща от най-малкото до най-голямото.

Определено, но в повечето случаи са изопачени
28 Май 2015, 16:15
Anka написа:Вчера се скарах с гаджето си, защото срещнахме бившата му приятелка на улицата и се поздравиха, такъв лют скандал настана!
ти си направила от мухата слон, нормално ли е това
01 Юни 2015, 15:58
Вчера се скарах с моя, защото не искал да излизаме днес за празника на детето, било глупост, едно време не сме празнували така. Това нормално ли е?
01 Юни 2015, 17:03
Snejna написа:Вчера се скарах с моя, защото не искал да излизаме днес за празника на детето, било глупост, едно време не сме празнували така. Това нормално ли е?
Много мъже не обръщат внимание на празниците такива, каквито ги виждаме ние и както на нас ни харесват, за съжаление.
05 Юни 2015, 10:21
Ние не сме от най-кавгаджийските двойки, но ето вчера се скарахме, че децата ядели много, а до скоро имахме проблеми с теглото на дъщеря ни. Но той го гледа през своите очи, колко видял, колко не, мислел че едва ли не 3 пъти са сядали на масата, а те бяха изяли по 1/4 домат с 1/4 краставица преди вечеря на салата. Но той вдигна един луд скандал!
05 Юни 2015, 12:31
Rali_hr написа:Ние не сме от най-кавгаджийските двойки, но ето вчера се скарахме, че децата ядели много, а до скоро имахме проблеми с теглото на дъщеря ни. Но той го гледа през своите очи, колко видял, колко не, мислел че едва ли не 3 пъти са сядали на масата, а те бяха изяли по 1/4 домат с 1/4 краставица преди вечеря на салата. Но той вдигна един луд скандал!
Това си е основателни причини да се карат хората, за здравето на децата им, но неразбирателството и това да обвиняваш другия е голяма глупост.
08 Юни 2015, 14:05
Омръзнало ми е от кавгите с мъжа ми, вчера пак се скарахме, че не съм била направила закуска, а съм излезнала на кафе, а най-тъпото беше, че вкъщи в действителност имаше много продукти за сандвичи и ако е умирал от глад, можеше да си намаже една филия. Не знам как хората се спраят с ежедневните си кавги и подмятания.