Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
04 Юни 2015, 16:27
Страшни разсъждания просто!
Много ми е странно като почне да се мисли така, трябвало да има казарма, или пък да има курс за жени, особено пък второто е смешно!
04 Юни 2015, 20:45
Толкова самоубийства има след казарми, толкова извращения и гавра, не знам кой нормален човек би я подкрепил, освен обичайното мразене на другия пол.
15 Юни 2015, 12:25
Начи дами, казармата въобще не е самоубийство. Вярно, че има разно неакдеватни същества, които гледат твърде много филми. Обаче читавият мъж трябва да знае и 2 и 200. Не, че се научих да ставам навреме, ама то не пречи. Беше яко. Не бих повторил
По темата: мъж да обучава жена? Малък шанс. Жена да обучава жена? АХАХАХАХАХ
15 Юни 2015, 12:35
Аз съм ЗА казармите и то трябва да са задължителни. Мъжете са лигльовци, които трябва да бъдат научени на дисциплина! А за това, дали жената да бъде обучавана за домакиня е смешно, без друго се справяме добре!
15 Юни 2015, 12:40
Казвам го съвсем закачливо, но хич не сте в ред!
Това не е урок, на който могат да те научат, то си е нещо, което учиш сам с времето, най-малко поради причината, че хората са различни и дори и да са те научили как да правиш мусака, то това не те прави перфектната съпруга!
15 Юни 2015, 15:41
Fancy написа:Казвам го съвсем закачливо, но хич не сте в ред!
Това не е урок, на който могат да те научат, то си е нещо, което учиш сам с времето, най-малко поради причината, че хората са различни и дори и да са те научили как да правиш мусака, то това не те прави перфектната съпруга!

Не е ли същото с мъжете?

Това, че някой са го мачкали 1 година и се е научил като идиот да изпълнява всичко, без да мисли, не значи че ще е по-мъж от останалите.
15 Юни 2015, 16:30
Snejna написа:Fancy написа:Казвам го съвсем закачливо, но хич не сте в ред!

Не е ли същото с мъжете?

Това, че някой са го мачкали 1 година и се е научил като идиот да изпълнява всичко, без да мисли, не значи че ще е по-мъж от останалите.

Напълно съм съгласна, апък камо ли да са научили нещо за отношението към жените, та цялата тази история и на мен ми се струва абсурдна!
15 Юни 2015, 16:33
Не виждате ли какви псевдо мъже ходят по улиците?!?!? Задължително е да се върне казармата за тях, защото едни ден от тях ще очакваме да пазят дъщерите ни, но дали ще могат? Не мисля!
15 Юни 2015, 17:00
Kremiliya написа:Не виждате ли какви псевдо мъже ходят по улиците?!?!? Задължително е да се върне казармата за тях, защото едни ден от тях ще очакваме да пазят дъщерите ни, но дали ще могат? Не мисля!
То виждаме и какви жени ходят, и тея хибриди искат майки да стават..
15 Юни 2015, 17:09
Точно, Круме подкрепям и честит имен ден!
Та, като цяло си напълно прав, жените са ужасни, но с високи критерии към мъжете, нека да идат дамите, които толкова държат на казармата те там, да видят за какво става въпрос!