16 Юни 2015, 10:22
Krum написа:Kremiliya написа:Не виждате ли какви псевдо мъже ходят по улиците?!?!? Задължително е да се върне казармата за тях, защото едни ден от тях ще очакваме да пазят дъщерите ни, но дали ще могат? Не мисля!
То виждаме и какви жени ходят, и тея хибриди искат майки да стават..
02 Юли 2015, 10:48
20 Яну 2016, 17:39
Krum написа:Kremiliya написа:Не виждате ли какви псевдо мъже ходят по улиците?!?!? Задължително е да се върне казармата за тях, защото едни ден от тях ще очакваме да пазят дъщерите ни, но дали ще могат? Не мисля!
То виждаме и какви жени ходят, и тея хибриди искат майки да стават..
20 Яну 2016, 20:50
klara написа:
И мъжете, и жените вече имат нужда от "обработка", но живота достатъчно ги поочуква и си проличава бързо кой с какъв акъл е.
21 Яну 2016, 12:18
Monika_Spasova написа:klara написа:
И мъжете, и жените вече имат нужда от "обработка", но живота достатъчно ги поочуква и си проличава бързо кой с какъв акъл е.
Съгласна съм. Много си права, че животът ни вече е достатъчно приключение. От друга страна жените губят своя майчински инстинкт сякяш...
21 Яну 2016, 12:50
21 Яну 2016, 13:02
mamina написа:Monika_Spasova написа:klara написа:
Съгласна съм. Много си права, че животът ни вече е достатъчно приключение. От друга страна жените губят своя майчински инстинкт сякяш...
Не мисля, че може да се загуби. Дали тези, които избират да не раждат, го имат или го изгубват?
21 Яну 2016, 14:18
22 Яну 2016, 17:37
Mamacita написа:Не мисля, че се губи, по-скоро се притъпявана, мислейки за какви ли не други щуротии!
04 Фев 2016, 12:05
kauda написа:Mamacita написа:Не мисля, че се губи, по-скоро се притъпявана, мислейки за какви ли не други щуротии!
И аз смятам, че много се е изменило и сякаш онова усещане го няма. Децата са сякаш кукли и е парадиране дори и с тях.