Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Искаме казарма за мъжете...а обучение за съпруги?

21 Мар 2016, 15:30

Сега май и жените и за мъжете ще си влизат в архива на военно министерство, така че скоро няма да има разнообразие особено голямо.

21 Мар 2016, 15:58

Krum написа:Сега май и жените и за мъжете ще си влизат в архива на военно министерство, така че скоро няма да има разнообразие особено голямо.

Недей, че влизам в тази графа до 32 години и хич не ми звучи интересно и съблазнително. :lol:

22 Мар 2016, 14:45

Mon_ton написа:
Krum написа:Сега май и жените и за мъжете ще си влизат в архива на военно министерство, така че скоро няма да има разнообразие особено голямо.

Недей, че влизам в тази графа до 32 години и хич не ми звучи интересно и съблазнително. :lol:

Над 32 не ги водят в архива, така ли? Защо?

22 Мар 2016, 17:11

roksana написа:
Mon_ton написа:

Над 32 не ги водят в архива, така ли? Защо?

Щото са стари вече за военна служба. :lol: :lol: :lol:

23 Мар 2016, 10:20

Като стане война, не дай Боже, няма да питат стари или млади, дали си бил в казарма или не. Мъжете трябва да се проявяват като мъже, жените и те сигурно.

07 Апр 2016, 14:51

balsam написа:Като стане война, не дай Боже, няма да питат стари или млади, дали си бил в казарма или не. Мъжете трябва да се проявяват като мъже, жените и те сигурно.

Притесненията са да не би да не е наясно и да не знае как да се справи с военната служба. Но нека да не забравяме, че на война трябва да се отнемат животи, колко са способни на това? Това ли се учи в казармата - да убиваш?

08 Апр 2016, 15:09

Kaya написа:
balsam написа:Като стане война, не дай Боже, няма да питат стари или млади, дали си бил в казарма или не. Мъжете трябва да се проявяват като мъже, жените и те сигурно.

Притесненията са да не би да не е наясно и да не знае как да се справи с военната служба. Но нека да не забравяме, че на война трябва да се отнемат животи, колко са способни на това? Това ли се учи в казармата - да убиваш?

Сигурно са учили как да боравят поне с оръжие. Убиването е за специални професионалисти :mrgreen: .

08 Апр 2016, 17:01

То трябва да се пречупиш да убиеш. Може ш и да си факир в калашника, ама като не те бива да убиеш и муха, какво ще ги плашиш с това, че бързо го презареждаш ли..

11 Апр 2016, 16:22

rabotnata pchela написа:То трябва да се пречупиш да убиеш. Може ш и да си факир в калашника, ама като не те бива да убиеш и муха, какво ще ги плашиш с това, че бързо го презареждаш ли..

Не знам как имат сили за това, но все казват, че човек в определени ситуации се променя,....

18 Апр 2016, 13:58

Според мен при определени обстоятелства всеки човек може да убие. Затова се чудим като слушаме за такива случаи как е възможно някакъв човек, който го описват като неконфликтен, кротък и едва ли не правел на мравката път, да убие.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5