Дразнят ли ви децата по заведенията?

Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети

Дразнят ли ви децата по заведенията?

Мнениеот Mon_ton » 05 Юни 2015, 11:35

Прочетох скоро в една група за майки, че в заведение са сложили забрана деца да играят там, а разказите на очевидци бяха, че изобщо не допускат деца и дори то да си рисува кротко на масата - пак родителите биват гонени. Отгоре на всичкото имат и глоба от минимум 20лв. ако все пак по една или друга причина са консумирали нещо и детето е решило да поиграе до масата да речем. :shock:

diningoutwithkidsjuly2012-915cab7a.jpeg
diningoutwithkidsjuly2012-915cab7a.jpeg (37.68 KiB) Прегледано 1315 пъти

За мен това е абсолютно шокиращо! Зачудих се, сега с тези детски кътове толкова искаме да ги игнорираме тези деца, а когато ние самите бяхме малки, или до преди 10 години нямаше заведения с детски кът, то как тогава са излизали родителите с деца?! :?:
Вас дразнят ли ви децата по заведенията? На мен не ми пречат, че тичат, скачат, викат, те са деца, как да не им се радваме??? Не знам хората с каква съвест биха изгонили семейства с деца, това е най-голямото ни богатство, не мога да си го обясня.. :idea:
Какво е вашето мнение, дразнят ли ви децата по заведенията? :?:
Аватар
Mon_ton

Re: Дразнят ли ви децата по заведенията?

Мнениеот Elica » 05 Юни 2015, 12:47

Не ми е приятно, ако родителите им се държат дебилно и не обръщат внимание на неадекватното им поведение. Затова има места с детски кът, а не там, където хората са отишли на романтична вечеря или да се видят с приятели.
Аватар
Elica

Мнениеот mix_twix » 05 Юни 2015, 14:16

Естествено, че не! Как ще ме дразнят, всички сме били деца, всички сме тичали по кафетата, странно ми е, че има места, на които глобяват за такива неща, нормално е сега никой да не ходи в това заведение. :arrow:
Аватар
mix_twix

Мнениеот kauda » 05 Юни 2015, 15:10

Разбира се, че не ме дразнят, а и няма как да ме подразнят, те са малки невинни деца, кое може да не ми е приятно, техния смях и тичане ли? Вярно е, че е по-забавно за тях самите и по-подходящо да бъдат в детски кът, но всяко правило има изключения.
Аватар
kauda

Мнениеот rabotnata pchela » 05 Юни 2015, 15:23

На мен ми е неудобно, когато ходим на заведения и съм с малкия и той не стои мирно, затова винаги му приготвям телефони или таблета, за да има с какво да се занимава, докато сме на ресторант/заведение.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Monika_Spasova » 05 Юни 2015, 17:23

Дразнят ме като почнат да тичат между масите и да викат и стоят до сто часа с крясъците и виковете си, кошмарно е! Нямат работа деца по заведенията особено пък късно вечер!
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот Fancy » 06 Юни 2015, 00:09

Доста зависи, но в повечето случаи децата са си деца, а липсата на родителско внимание е дразнещата, не пакостниците
Fancy

Мнениеот Pipilota » 08 Юни 2015, 09:01

Дразнят ме разбира се, но не децата са виновни, а родителите им. Те тичат, защото това им е позволено. Имам 2 деца и не съм си позволила да ги заведа на заведение, където да развалят спокойствието на хората! Има си обособено място за деца, а не по заведенията, където е пълно с хора дошли да си починат след дългия ден и да се нахранят на спокойствие. Едно време поне нямаше избор, сега е въпрос на самосъзнание къде точно да си заведеш детето. :!:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Kaya » 08 Юни 2015, 12:25

Не смятам, че децата изобщо имат някаква работа по кръчмите, това какво говори за родителите и за отглеждането им!?
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Elica » 09 Юни 2015, 13:47

Monika_Spasova написа:Дразнят ме като почнат да тичат между масите и да викат и стоят до сто часа с крясъците и виковете си, кошмарно е! Нямат работа деца по заведенията особено пък късно вечер!

Напълно съм съгласна, все пак всеки като стане родител трябва да съобразява държанието си - както своето, така ина децата си и да ги води на правилните места за целта, а не където свари!
Аватар
Elica

Следваща

Назад към Възпитание, грижа и съвети