16 Юни 2015, 10:35
16 Юни 2015, 10:43
16 Юни 2015, 10:45
16 Юни 2015, 10:49
16 Юни 2015, 10:50
MollyDolly написа:Само по един и същ начин правя калмарите и много ми харесва със топено сиренце и чесън, като добавям и предварително сварени и настъргани на едро яйца оставям си съвсем малко на котлона, колкото да се разтопи сиренцето, след което ако има нужда добавям малко домашна майонеза (без яйца) и краставичка, става страшна салата, но и грандиозна холестеролна бомба
16 Юни 2015, 12:07
16 Юни 2015, 13:35
Elica написа:Много обичам калмари, но панирани губят вкуса си. Най-вкусни стават, като почистени калмари се режат на кръгчета, оставяш ги за малко в марината от лимон и зехтин и печеш на грил тиган, накрая слагаш подправки - сол, пипер и магданоз и хапвате! Става невероятно!
16 Юни 2015, 14:02
16 Юни 2015, 14:05
Rali_hr написа:Elica написа:Много обичам калмари, но панирани губят вкуса си. Най-вкусни стават, като почистени калмари се режат на кръгчета, оставяш ги за малко в марината от лимон и зехтин и печеш на грил тиган, накрая слагаш подправки - сол, пипер и магданоз и хапвате! Става невероятно!
Звучи страхотно!Калмари аз не съм яла така, освен тези полуфабрикати, които продават замразени и не знам дали наистина са вкусни, но тази рецепта ми хареса.
16 Юни 2015, 14:39