Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
Правила на форума
Добави отговор

Re: Бихте ли станали отново жертва на модата, ще оставите ли окосмяването подмишниците си?

30 Юни 2015, 17:14

Jully написа:Това го виждам в оня деншния гей парад оцветени гейове в цветовете на дъгата.. :lol:

Доста ще им подхожда, нямам против да са си гейове имам против космите и показността им хаха :)

Re: Бихте ли станали отново жертва на модата, ще оставите ли окосмяването подмишниците си?

01 Юли 2015, 10:33

Ама това си е някакъв начин на себеизразяване, така че какво против имате вие, хората за тях си го правят :idea:

01 Юли 2015, 11:14

Mamacita написа:Ама това си е някакъв начин на себеизразяване, така че какво против имате вие, хората за тях си го правят :idea:

Така е, но въпросът е ние дали бихме го направили така че може да се противим колкото си искаме, а и все пак хората да си гледат работата, може ли с косми боядисани да ходят?! Извратено! :mrgreen:

01 Юли 2015, 16:47

Lollipop написа:
Mamacita написа:Ама това си е някакъв начин на себеизразяване, така че какво против имате вие, хората за тях си го правят :idea:

Така е, но въпросът е ние дали бихме го направили така че може да се противим колкото си искаме, а и все пак хората да си гледат работата, може ли с косми боядисани да ходят?! Извратено! :mrgreen:

Да, те и гейовете ги смятат за извратени, ама не можеш да ги спреш да се целуват в метрото, нали :mrgreen: аз лично мисля, че не бих си оставила, а и ми е по-лесно да ги махам пред това да ги оформям и боядисвам :idea:

01 Юли 2015, 17:04

На мен ми се вижда доста противно, пък не ги знам модите, гейовете също! :)

01 Юли 2015, 17:30

Може и прическа да си спретне :)
Странното е, че излизат много реклами за мъжко епилиране...
Мъжът, гол като охлюв, а жената космата, интересна мода.

02 Юли 2015, 09:08

Pacienti написа:Може и прическа да си спретне :)
Странното е, че излизат много реклами за мъжко епилиране...
Мъжът, гол като охлюв, а жената космата, интересна мода.

Доста мъже има, които са "оформени" с косми под мишниците, което за мен е страшно направо! :shock:

03 Юли 2015, 13:12

Моди всякакви, само да не са на показ, същата работа е както и с гейовете. Нека да са си космати дето си искат и да правят каквото си поискат, само да не бият камбаната, че са такива.

03 Юли 2015, 13:12

Лятото е кошмарно с оформените косми под мишниците, разнасят се аромати... :)

03 Юли 2015, 14:08

Pacienti написа:Лятото е кошмарно с оформените косми под мишниците, разнасят се аромати... :)

То и зимата не е много приятно, но се свиква. Мога да приема необръснати мишници, но не и да са боядисани и дълги космите по 10 санта, това ми идва в повече!
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14