Грижа за дамската кожата вкъщи! 35+

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Грижа за дамската кожата вкъщи! 35+

Мнениеот Filipa » 22 Юни 2015, 14:12

Ваня Стойчева написа:
Kremiliya написа:А какъв слънцезащитен крем ползвате? Увеличили ли сте фактора? :roll:

Използвам Uriage слънцезащитните крем 50 фактор. :)

Аз лично да, забелязвам и пигментация около очите ;)
Filipa

Мнениеот веселказасмяна » 22 Юни 2015, 14:37

Filipa написа:
Ваня Стойчева написа:
Kremiliya написа:А какъв слънцезащитен крем ползвате? Увеличили ли сте фактора? :roll:

Използвам Uriage слънцезащитните крем 50 фактор. :)

Аз лично да, забелязвам и пигментация около очите ;)

Тази пигментация мисля, че е по-скоро наследствена, тъй като майка ми няма, а и аз мина 35 и все още не виждам, но виж сестрата на мъжа миии... има си едни огромни кръгове :|
веселказасмяна

Мнениеот Filipa » 23 Юни 2015, 11:59

веселказасмяна написа:Тази пигментация мисля, че е по-скоро наследствена, тъй като майка ми няма, а и аз мина 35 и все още не виждам, но виж сестрата на мъжа миии... има си едни огромни кръгове :|

Има ген в цялата работа със сигурност. Затова и търся максимално адекватни начини за поддръжка, честно казано не ми се остарява още :lol:
Filipa

Мнениеот maminka » 23 Юни 2015, 14:36

Filipa написа:
веселказасмяна написа:Тази пигментация мисля, че е по-скоро наследствена, тъй като майка ми няма, а и аз мина 35 и все още не виждам, но виж сестрата на мъжа миии... има си едни огромни кръгове :|

Има ген в цялата работа със сигурност. Затова и търся максимално адекватни начини за поддръжка, честно казано не ми се остарява още :lol:

И на мен, ама виж няма и една седмица и пак пораствам, ама имам чувство, че за n-ти път ставам на 18 :lol: много зависи от това как го приемаш, нашето семейство е младолико, въпреки това полагам достатъчно усилия с домашни маски, в които освен основните съставки, винаги гледам да присъства зехтин или някакво друго масло :idea: :idea:
maminka

Мнениеот Pacienti » 17 Авг 2015, 10:29

maminka написа:
Filipa написа:

И на мен, ама виж няма и една седмица и пак пораствам, ама имам чувство, че за n-ти път ставам на 18 :lol: много зависи от това как го приемаш, нашето семейство е младолико, въпреки това полагам достатъчно усилия с домашни маски, в които освен основните съставки, винаги гледам да присъства зехтин или някакво друго масло :idea: :idea:

ех, maminka да ти завиди човек, ама не всяка жена може да се похвали с добър ген, за да изглежда добре. при мен маските вкъщи имат само освежаващ ефект, но за да изглеждам винаги добре стигам до естетичните процедури. все пак би ли сподели в домашни условия как се справяш с бръчиците, особено в зоната на очите?
Pacienti

Мнениеот maminka » 17 Авг 2015, 13:27

Тепърва започнах да ги забелязвам в началото на лятото, но преди това си правих маска с яйчен белтък за стягане на кожата около очите и смятам добре ми действаше... ;)
maminka

Мнениеот Pacienti » 18 Авг 2015, 10:43

maminka написа:Тепърва започнах да ги забелязвам в началото на лятото, но преди това си правих маска с яйчен белтък за стягане на кожата около очите и смятам добре ми действаше... ;)

а, да, знам я тази маска. майка ми си слага лимонови капки в нея. а ти колко пъти я правиш? чувала съм от майка ми,че не бива да се прекалява с нея и веднъж в месеца е достатъчна.
Pacienti

Мнениеот maminka » 18 Авг 2015, 11:32

Pacienti написа:
maminka написа:Тепърва започнах да ги забелязвам в началото на лятото, но преди това си правих маска с яйчен белтък за стягане на кожата около очите и смятам добре ми действаше... ;)

а, да, знам я тази маска. майка ми си слага лимонови капки в нея. а ти колко пъти я правиш? чувала съм от майка ми,че не бива да се прекалява с нея и веднъж в месеца е достатъчна.

Да, лимонът също много добре стяга кожата, но в комбинация с белтъка не съм пробвала. Относно това колко често - аз я правя по два пъти в месеца, защото се шашнах, но най-вече преди някакви по-важни поводи го правя :idea:
maminka

Мнениеот Pacienti » 19 Авг 2015, 14:15

maminka написа:
Pacienti написа:

Да, лимонът също много добре стяга кожата, но в комбинация с белтъка не съм пробвала. Относно това колко често - аз я правя по два пъти в месеца, защото се шашнах, но най-вече преди някакви по-важни поводи го правя :idea:

а защо си се шашнала? от маската ли?
Pacienti

Мнениеот maminka » 19 Авг 2015, 16:18

Pacienti написа:
maminka написа:
Pacienti написа:а, да, знам я тази маска. майка ми си слага лимонови капки в нея. а ти колко пъти я правиш? чувала съм от майка ми,че не бива да се прекалява с нея и веднъж в месеца е достатъчна.

а защо си се шашнала? от маската ли?

Хахаха не, шашнах се от бръчиците, не ги очаквах, но и маската е добра, не мога да отрека ;)
maminka

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим