Ваня Стойчева написа:Kremiliya написа:А какъв слънцезащитен крем ползвате? Увеличили ли сте фактора?
Използвам Uriage слънцезащитните крем 50 фактор.
Аз лично да, забелязвам и пигментация около очите

Ваня Стойчева написа:Kremiliya написа:А какъв слънцезащитен крем ползвате? Увеличили ли сте фактора?
Filipa написа:Ваня Стойчева написа:Kremiliya написа:А какъв слънцезащитен крем ползвате? Увеличили ли сте фактора?
Аз лично да, забелязвам и пигментация около очите
веселказасмяна написа:Тази пигментация мисля, че е по-скоро наследствена, тъй като майка ми няма, а и аз мина 35 и все още не виждам, но виж сестрата на мъжа миии... има си едни огромни кръгове
Filipa написа:веселказасмяна написа:Тази пигментация мисля, че е по-скоро наследствена, тъй като майка ми няма, а и аз мина 35 и все още не виждам, но виж сестрата на мъжа миии... има си едни огромни кръгове
Има ген в цялата работа със сигурност. Затова и търся максимално адекватни начини за поддръжка, честно казано не ми се остарява още
maminka написа:Filipa написа:веселказасмяна написа:Тази пигментация мисля, че е по-скоро наследствена, тъй като майка ми няма, а и аз мина 35 и все още не виждам, но виж сестрата на мъжа миии... има си едни огромни кръгове
Има ген в цялата работа със сигурност. Затова и търся максимално адекватни начини за поддръжка, честно казано не ми се остарява още
И на мен, ама виж няма и една седмица и пак пораствам, ама имам чувство, че за n-ти път ставам на 18много зависи от това как го приемаш, нашето семейство е младолико, въпреки това полагам достатъчно усилия с домашни маски, в които освен основните съставки, винаги гледам да присъства зехтин или някакво друго масло
![]()
maminka написа:Тепърва започнах да ги забелязвам в началото на лятото, но преди това си правих маска с яйчен белтък за стягане на кожата около очите и смятам добре ми действаше...
Pacienti написа:maminka написа:Тепърва започнах да ги забелязвам в началото на лятото, но преди това си правих маска с яйчен белтък за стягане на кожата около очите и смятам добре ми действаше...
а, да, знам я тази маска. майка ми си слага лимонови капки в нея. а ти колко пъти я правиш? чувала съм от майка ми,че не бива да се прекалява с нея и веднъж в месеца е достатъчна.
maminka написа:Pacienti написа:maminka написа:Тепърва започнах да ги забелязвам в началото на лятото, но преди това си правих маска с яйчен белтък за стягане на кожата около очите и смятам добре ми действаше...
а, да, знам я тази маска. майка ми си слага лимонови капки в нея. а ти колко пъти я правиш? чувала съм от майка ми,че не бива да се прекалява с нея и веднъж в месеца е достатъчна.
Да, лимонът също много добре стяга кожата, но в комбинация с белтъка не съм пробвала. Относно това колко често - аз я правя по два пъти в месеца, защото се шашнах, но най-вече преди някакви по-важни поводи го правя
Pacienti написа:maminka написа:Pacienti написа:а, да, знам я тази маска. майка ми си слага лимонови капки в нея. а ти колко пъти я правиш? чувала съм от майка ми,че не бива да се прекалява с нея и веднъж в месеца е достатъчна.
Да, лимонът също много добре стяга кожата, но в комбинация с белтъка не съм пробвала. Относно това колко често - аз я правя по два пъти в месеца, защото се шашнах, но най-вече преди някакви по-важни поводи го правя
а защо си се шашнала? от маската ли?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта