Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Грижа за дамската кожата вкъщи! 35+

06 Окт 2015, 10:11

Gorica23 написа:според вас вярно ли е,че през зимата е по-добре да използваме крем богат на витамини,отколкото хидратиращ. това ми го каза продавач-консултантката в един магазин за козметика.? :roll:

и аз съм чувала нещо подобно. защото хидратиращия крем един вид кристализирал върху порите и ги запушвал.но знам ли. аз лично бих се посъветвала с дерматолог, а не с продавачка в магазина.

06 Окт 2015, 11:23

annamaria написа:
Gorica23 написа:според вас вярно ли е,че през зимата е по-добре да използваме крем богат на витамини,отколкото хидратиращ. това ми го каза продавач-консултантката в един магазин за козметика.? :roll:

и аз съм чувала нещо подобно. защото хидратиращия крем един вид кристализирал върху порите и ги запушвал.но знам ли. аз лично бих се посъветвала с дерматолог, а не с продавачка в магазина.

:shock: :shock: Нямах идея, че хидратиращите кремове имат такъв ефект :shock: а кои са тези богатите на витамини? :roll:

06 Окт 2015, 14:21

И аз съм чувала, че не трябва да се ползват хидратиращи кремове, затова вече ползвам само естествени масла и съм много доволна.

06 Окт 2015, 15:21

Моята дерматоложка вече предлага и козметиката на Obaji, като средство за поддържане на кожата. Имам час другата седмица, ще разказвам.

06 Окт 2015, 16:58

Pacienti написа:Моята дерматоложка вече предлага и козметиката на Obaji, като средство за поддържане на кожата. Имам час другата седмица, ще разказвам.

Ехаа... първият престрашил се да отиде на дерматолог или поне е първият, откакто ви чета! ;) Нямам търпение...

07 Окт 2015, 14:34

Pacienti написа:Моята дерматоложка вече предлага и козметиката на Obaji, като средство за поддържане на кожата. Имам час другата седмица, ще разказвам.

брей, ами хайде ще разкажеш за тази козметика,аз за пръв път чувам за нея. за каква кожа е тя?

07 Окт 2015, 15:50

annamaria написа:

брей, ами хайде ще разкажеш за тази козметика,аз за пръв път чувам за нея. за каква кожа е тя?

Да, търсих и аз за нея, но не получих много информация... до този момент

07 Окт 2015, 16:14

sofi_black написа:

Ехаа... първият престрашил се да отиде на дерматолог или поне е първият, откакто ви чета! ;) Нямам търпение...

Отдавна съм се "престрашила", имам си страхотна дерматоложка, ето линк към тема, където говорим надълго и широко за поддържането на кожата.
topic12084.html

07 Окт 2015, 16:28

exotic написа:
annamaria написа:

Да, търсих и аз за нея, но не получих много информация... до този момент

Момичета, това е медицинска козметика и се предписва от дерматолог, зависимост от индивидуалното състояние на кожата ни.
Тук може да намерите подробна информация,
http://www.drkaliasheva.com/news/medits ... na-kozhata

08 Окт 2015, 14:22

и някой пробвал ли е тази козметика. разгледах каталога,вдъхват надежда определено.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 25