06 Окт 2015, 10:11
Gorica23 написа:според вас вярно ли е,че през зимата е по-добре да използваме крем богат на витамини,отколкото хидратиращ. това ми го каза продавач-консултантката в един магазин за козметика.?
06 Окт 2015, 11:23
annamaria написа:Gorica23 написа:според вас вярно ли е,че през зимата е по-добре да използваме крем богат на витамини,отколкото хидратиращ. това ми го каза продавач-консултантката в един магазин за козметика.?
и аз съм чувала нещо подобно. защото хидратиращия крем един вид кристализирал върху порите и ги запушвал.но знам ли. аз лично бих се посъветвала с дерматолог, а не с продавачка в магазина.
06 Окт 2015, 14:21
06 Окт 2015, 15:21
06 Окт 2015, 16:58
Pacienti написа:Моята дерматоложка вече предлага и козметиката на Obaji, като средство за поддържане на кожата. Имам час другата седмица, ще разказвам.
07 Окт 2015, 14:34
Pacienti написа:Моята дерматоложка вече предлага и козметиката на Obaji, като средство за поддържане на кожата. Имам час другата седмица, ще разказвам.
07 Окт 2015, 15:50
annamaria написа:Pacienti написа:Моята дерматоложка вече предлага и козметиката на Obaji, като средство за поддържане на кожата. Имам час другата седмица, ще разказвам.
брей, ами хайде ще разкажеш за тази козметика,аз за пръв път чувам за нея. за каква кожа е тя?
07 Окт 2015, 16:14
sofi_black написа:Pacienti написа:Моята дерматоложка вече предлага и козметиката на Obaji, като средство за поддържане на кожата. Имам час другата седмица, ще разказвам.
Ехаа... първият престрашил се да отиде на дерматолог или поне е първият, откакто ви чета!Нямам търпение...
07 Окт 2015, 16:28
exotic написа:annamaria написа:Pacienti написа:Моята дерматоложка вече предлага и козметиката на Obaji, като средство за поддържане на кожата. Имам час другата седмица, ще разказвам.
брей, ами хайде ще разкажеш за тази козметика,аз за пръв път чувам за нея. за каква кожа е тя?
Да, търсих и аз за нея, но не получих много информация... до този момент
08 Окт 2015, 14:22