Грижа за дамската кожата вкъщи! 35+

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Грижа за дамската кожата вкъщи! 35+

Мнениеот annamaria » 16 Окт 2015, 15:24

Gorica23 написа:Според мен трябва винаги да се полагат грижи за кожата, независимо от възрастта. Ако почнеш да я поддържаш, когато минеш 30те, а преди това си бил нехаен, нещата няма да се оправят с магическа пръчка. :)

това е от ясно, по-ясно.повечето жени се сещат в последния момент да се погрижат за кожата си. и резултатът е следният: доста средства и време да възстановят добрия външен вид на кожата си. затова при правилно избрана козметика и дерматолог нещата стоят съвсем различно. само като вида колко млади момичета нехаят относно състоянието на кожата си ми става мъчно,защото точно след 2- 3 години изглеждат като преждевременно остарели.
annamaria

Мнениеот S_Milenska » 17 Ное 2015, 11:20

как разбирате дали някой нехае за кожата си?
Аватар
S_Milenska

Мнениеот ramimni » 17 Ное 2015, 12:04

Защо така съдите хората, аз не смятам, че е само до това, до голяма степен мисля, че се дължи и на ген
ramimni

Мнениеот Gorica23 » 01 Дек 2015, 12:58

Естествено, че гена е много важен, но сега естетичната медицина е толкова напреднала и чрез нея можем да компенсираме несъвершенствата на природата. :)
Битува мнението, че тези процедури са скъпи, но винаги има промоционални пакети, които са достъпни.
Ето едина такава процедура,
https://www.ofertomat.bg/BDR-za-litse-- ... p4086.html
Gorica23

Мнениеот Pacienti » 12 Дек 2015, 12:57

ramimni написа:Защо така съдите хората, аз не смятам, че е само до това, до голяма степен мисля, че се дължи и на ген

Извинявай, но това ми звучи малко като извинение, че гена има значение спор няма, но ако човек се грижи за кожата си и не само жените, състоянието и е различно . Брат ми страдаше от акне, но за да не се прояви отново полага усилия, като е изключително стриктен по отношение хигиената на кожата и избягва определени храни.
Имам позната, от която много се възхищавам, наближава 50-те, а няма да и дадеш повече от 35, но това го е постигнала с постоянни грижи за кожата, тялото и духа! :)
Pacienti

Мнениеот penny » 14 Дек 2015, 13:15

Pacienti написа:
ramimni написа:Защо така съдите хората, аз не смятам, че е само до това, до голяма степен мисля, че се дължи и на ген

Извинявай, но това ми звучи малко като извинение, че гена има значение спор няма, но ако човек се грижи за кожата си и не само жените, състоянието и е различно . Брат ми страдаше от акне, но за да не се прояви отново полага усилия, като е изключително стриктен по отношение хигиената на кожата и избягва определени храни.
Имам позната, от която много се възхищавам, наближава 50-те, а няма да и дадеш повече от 35, но това го е постигнала с постоянни грижи за кожата, тялото и духа! :)

И аз се възхищавам на такива хора, тъй като не бих отделила толкова време и средства за външния си вид, отколкото за личностното си развитие и да, в свят като днешния и двете имат значение, но е трудно да отделиш достатъчно време и за двете, респективно предпочитам да изглеждам на 50, както жените на 50 си изглеждат, но да имам натрупан опит и знания. Кофти е наистина, че се делят така нещата, но е факт, че няма никога пълно щастие.
penny

Мнениеот Pacienti » 15 Дек 2015, 18:14

penny написа:
Pacienti написа:

И аз се възхищавам на такива хора, тъй като не бих отделила толкова време и средства за външния си вид, отколкото за личностното си развитие и да, в свят като днешния и двете имат значение, но е трудно да отделиш достатъчно време и за двете, респективно предпочитам да изглеждам на 50, както жените на 50 си изглеждат, но да имам натрупан опит и знания. Кофти е наистина, че се делят така нещата, но е факт, че няма никога пълно щастие.

Във времето, в което живеем двете неща са неразделна част. Наскоро четох проучване, което показва, че добре изглеждащите мъже и жени, си проправят по-добре път в живота и хората изпитват симпатия към тях. Всъщност като се замисля, хората, от които се възхищавам винаги са изглеждали добре, разликата е в това, че сега всички имаме достъп до тази възможност, въпрос на личен избор. :)
Pacienti

Мнениеот annamaria » 29 Яну 2016, 15:33

дайте да си кажем истината. въпросът е в това,че генът си е ген,той определя доста от това как изглеждаме. но, както казва Pacienti, нещата са поправими. има жени,на които ако наистина им се подчертае чара с минимална намеса от страна на добър дерматолог,повярвайте ми стават чудеса. ей така например една позната скоро си запълни назолабиалните бръчки и резултатът е зашеметяващ.
annamaria

Мнениеот Gorica23 » 04 Фев 2016, 17:28

annamaria написа:дайте да си кажем истината. въпросът е в това,че генът си е ген,той определя доста от това как изглеждаме. но, както казва Pacienti, нещата са поправими. има жени,на които ако наистина им се подчертае чара с минимална намеса от страна на добър дерматолог,повярвайте ми стават чудеса. ей така например една позната скоро си запълни назолабиалните бръчки и резултатът е зашеметяващ.

Преди малко гледах снимки на София Вергара, е хайде сега какъв е тоя ген, че изглежда така на 43 г. Всичките звезди, включително и мъжете се поддържат чрез естетични процедури.
Gorica23

Мнениеот pravilno » 10 Фев 2016, 14:36

Проблемът е да намериш наистина добър дерматолог. Например ако досега не си ходил как да се ориентираш?
pravilno

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим