16 Окт 2015, 15:24
Gorica23 написа:Според мен трябва винаги да се полагат грижи за кожата, независимо от възрастта. Ако почнеш да я поддържаш, когато минеш 30те, а преди това си бил нехаен, нещата няма да се оправят с магическа пръчка.
17 Ное 2015, 11:20
17 Ное 2015, 12:04
01 Дек 2015, 12:58
12 Дек 2015, 12:57
ramimni написа:Защо така съдите хората, аз не смятам, че е само до това, до голяма степен мисля, че се дължи и на ген
14 Дек 2015, 13:15
Pacienti написа:ramimni написа:Защо така съдите хората, аз не смятам, че е само до това, до голяма степен мисля, че се дължи и на ген
Извинявай, но това ми звучи малко като извинение, че гена има значение спор няма, но ако човек се грижи за кожата си и не само жените, състоянието и е различно . Брат ми страдаше от акне, но за да не се прояви отново полага усилия, като е изключително стриктен по отношение хигиената на кожата и избягва определени храни.
Имам позната, от която много се възхищавам, наближава 50-те, а няма да и дадеш повече от 35, но това го е постигнала с постоянни грижи за кожата, тялото и духа! :)
15 Дек 2015, 18:14
penny написа:Pacienti написа:ramimni написа:Защо така съдите хората, аз не смятам, че е само до това, до голяма степен мисля, че се дължи и на ген
Извинявай, но това ми звучи малко като извинение, че гена има значение спор няма, но ако човек се грижи за кожата си и не само жените, състоянието и е различно . Брат ми страдаше от акне, но за да не се прояви отново полага усилия, като е изключително стриктен по отношение хигиената на кожата и избягва определени храни.
Имам позната, от която много се възхищавам, наближава 50-те, а няма да и дадеш повече от 35, но това го е постигнала с постоянни грижи за кожата, тялото и духа! :)
И аз се възхищавам на такива хора, тъй като не бих отделила толкова време и средства за външния си вид, отколкото за личностното си развитие и да, в свят като днешния и двете имат значение, но е трудно да отделиш достатъчно време и за двете, респективно предпочитам да изглеждам на 50, както жените на 50 си изглеждат, но да имам натрупан опит и знания. Кофти е наистина, че се делят така нещата, но е факт, че няма никога пълно щастие.
29 Яну 2016, 15:33
04 Фев 2016, 17:28
annamaria написа:дайте да си кажем истината. въпросът е в това,че генът си е ген,той определя доста от това как изглеждаме. но, както казва Pacienti, нещата са поправими. има жени,на които ако наистина им се подчертае чара с минимална намеса от страна на добър дерматолог,повярвайте ми стават чудеса. ей така например една позната скоро си запълни назолабиалните бръчки и резултатът е зашеметяващ.
10 Фев 2016, 14:36