Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Грижа за дамската кожата вкъщи! 35+

12 Апр 2016, 13:44

Защото имам смесена кожа, около носа и над брадичката се бяха запушили, оправих се чрез смяна на крема, почистване и пилинг.

12 Апр 2016, 15:00

Gorica23 написа:Защото имам смесена кожа, около носа и над брадичката се бяха запушили, оправих се чрез смяна на крема, почистване и пилинг.

А ти по нещо почувства ли, че порите ти са запушени или дерматолога го установи?

14 Апр 2016, 11:25

Mon_ton написа:
Gorica23 написа:Защото имам смесена кожа, около носа и над брадичката се бяха запушили, оправих се чрез смяна на крема, почистване и пилинг.

А ти по нещо почувства ли, че порите ти са запушени или дерматолога го установи?

Не ти ли се е случвало? Запушените пори изглеждат по-големи и почват да се появяват бели и черни точки. Много неприятно и съвсем буквално -нелицеприятно.

14 Апр 2016, 11:46

Ясно, ето какво били черните точки! А има едни, които са с остро връхче сякаш с косъм и за много твърди, обикновено ми се появяват по носа. Това същото ли е?

14 Апр 2016, 11:55

Snejna написа:Ясно, ето какво били черните точки! А има едни, които са с остро връхче сякаш с косъм и за много твърди, обикновено ми се появяват по носа. Това същото ли е?

Еми май е такова. То от запушените пори може да станат дори малки кисти, да се капсулира нещо.. Ако ти се появяват често това, дето казваш, значи е добре помислиш за някакво хубаво почистване на кожата.

14 Апр 2016, 12:21

tinkerbell написа:
Snejna написа:Ясно, ето какво били черните точки! А има едни, които са с остро връхче сякаш с косъм и за много твърди, обикновено ми се появяват по носа. Това същото ли е?

Еми май е такова. То от запушените пори може да станат дори малки кисти, да се капсулира нещо.. Ако ти се появяват често това, дето казваш, значи е добре помислиш за някакво хубаво почистване на кожата.

Не знаех, че и кисти се получават! А как изглежда? Да не са като онези пъпки, които много болят, но нямат връх и не можеш да ги стиснеш?

04 Авг 2016, 10:29

Ми те кистите май могат да изглеждат различно, зависи на каква дълбочина се е запушило.И е добре тях да се ходи при дерматолог за изчистване, защото са от нещата, които могат да оставят белези.

04 Авг 2016, 12:04

И аз мисля сега да отида да си почистя лицето, че от това мазане с всякакви работи на плажа кожата ми стана ужасна. Имам чувството, че се запуши отвсякъде!

04 Авг 2016, 15:47

При мен протекоха по следния начин нещата, първо козметичка ми почисти лицето от черните точки, после дерматоложката ми направи пилинга, следствие на който порите се свиха.
analizatorka, потрай малко, изчакай да мине лятото, защото сега слънцето е много силно.

04 Авг 2016, 16:34

Може ли да се мине само с почистването при козметичката? Мисля, че това е достатъчно след лятото и плажовете.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 25